Header Ads

Ο Sam Rockwell στο νέο Poltergeist;


Φήμες λένε ότι ο Sam Rockwell βρίσκεται σε  αρχικές συνομιλίες για να πρωταγωνιστήσει στο remake της Fox 2000, το πολυαγαπημένο Poltergeist.

Αν έρθουν σε συμφωνία, ο Rockwell θα συνταχθεί δίπλα στην (αγαπημένη του Παναγιώτου από το FilmBoy) Rosemarie DeWitt, η οποία πρόσφατα πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα σκηνοθετήσει ο νεαρός Βρετανός Gil Kenan, από ένα σενάριο του David Lindsay-Abaire ο οποίος έγραψε το σενάριο του Oz: The Great and Powerful για τον Sam Raimi, ο οποίος με τη σειρά του θα βρίσκεται στη παραγωγή της νέας version του Poltergeist, μαζί με τον κολλητό του Rob Tapert μέσω της Ghost House Pictures.

Όπως και original του 1982 με πρωταγωνιστές τους Craig T. Nelson και Jo Beth Williams, το νέο "Poltergeist" θα ακολουθεί μια οικογένεια “…της οποίας η ζωή θα καταστραφεί όταν η μικρότερη κόρη τους, Madison θα απαχθεί από υπερφυσικές δυνάμεις και θα παγιδευτεί μεταξύ ζωής και θανάτου”.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Poltergeist
Θυμηθείτε μια σκηνή στις 8 πιο Τρομακτικές σκηνές φαντασμάτων του Horrorant.

Όσο για τον Sam Rockwell, είναι μια σίγουρη επιλογή, δίπλα στην χαμηλών τόνων DeWitt.
Είναι από εκείνους τους τύπους ηθοποιών που μπορεί να παίζει σε πολλές ταινίες με πολλά μεγαλύτερα ονόματα, και πάντα καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Η γνώμη σας;