Header Ads

Witching And Bitching trailer #2: Η Ισπανική cult τρέλα συνεχίζεται


Το Witching And Bitching, η νέα ταινία του Βάσκου cult σκηνοθέτη Alex de la Iglesia (The Last Circus, La comunidad, The Day of the Beast), είναι ίσως από τις πιο αδικημένες για φέτος, όσον αφορά τις αναφορές μας σ'αυτήν. 

Τρόμος αλλά και μαύρο χιούμορ (σήμα κατατεθέν του σκηνοθέτη) κυριαρχούν και ένα Dusk Till Dawn vibe μας προδιαθέτει για μια ιδιαιτέρως διασκεδαστική ταινία.

Το “Las brujas de Zugarramurdi”, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, μας διηγείται τις εξωφρενικές περιπέτειες μιας συμμορίας ληστών.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν στη Γαλλία, πέφτουν πάνω σε μια γριά μάγισσα και εγκλωβίζονται στην μικρή πόλη του Zugarramurdi, εξαιτίας της κατάρας που τους ρίχνει.

Από το πρώτο trailer που σας παρουσιάσαμε εδώ στο horrorant το Μάρτιο είχαμε να ακούσουμε κάποιο νέο, μιας και η εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθησή της μόλις στα τέλη Ιουλίου έδωσε στην δημοσιότητα ένα δεύτερο trailer.

Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση λοιπόν σας το παρουσιάζουμε, για να δείτε και εσείς πια εναλλακτική χρήση μπορεί να έχει ένα σκουπόξυλο!

Το καστ αποτελείται από διάσημους Ισπανούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Javier Botet (Mama), Hugo Silva (I'm So Excited), Carmen Maura (Tetro), Carlos Areces (The Last Circus) και Mario Casas (Unit 7).

Η πρεμιέρα του Witching And Bitching είναι προγραμματισμένη στην Ισπανία για το Σεπτέμβριο.


Κώστας Κίτσιος.

 
Witching & Bitching (Las brujas de zugarramurdi... από Horrorant