Header Ads

Το Twilight Zone: The Movie θα έχει μία ιστορία μόνο!


Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως ο σκηνοθέτης των ταινιών Tron Legacy και Oblivion, Joseph Kosinski θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας Twilight Zone για τη Warner Bros. και φαίνεται πως το πρότζεκτ προχωράει κανονικά. 

Το σενάριο της ταινίας, στην παραγωγή της οποίας θα συνεργαστούν οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Davisson Killoran της Appian Way και η Warner Bros, θα έγραφαν προηγουμένως οι Joby Harold (Edge of Tomorrow) και Anthony Peckham (Sherlock Holmes).

Το Variety αναφέρει τώρα πως ο Aron Eli Coleite θα γράψει ένα καινούργιο σενάριο για τη WB που δεν βασίζεται σε κάποιο προηγούμενο draft και θα βρίσκεται πιο κοντά στο όραμα του σκηνοθέτη Kosinski

Το σενάριο του Coleite θα παρουσιάζει μία αυτόνομη ιστορία, σε αντίθεση με τη μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς στη μεγάλη οθόνη το 1983 που περιείχε μικρού μήκους ταινίες που σκηνοθέτησαν οι John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante και George Miller

Ο Coleite έχει δουλέψει ως σεναριογράφος και παραγωγός στις σειρές φαντασίας και μυστηρίου Heroes, Crossing Jordan και The River.

Με ένα καλό σενάριο από τον Coleite, ο Joseph Kosinski, που έχει αποδείξει πως παρουσιάζει μοναδικούς κόσμους στις ταινίες του όπως λίγοι σκηνοθέτες στο Χόλιγουντ, θα μας δώσει μία δυνατή ταινία. 

Βέβαια περιμένουμε πως τα γυρίσματα μάλλον θα αργήσουν να ξεκινήσουν και λογικά θα δούμε τη ταινία στη μεγάλη οθόνη μετά το 2015. 
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλα τα νέα σχετικά με το remake.

Θέλετε να δείτε το The Twilight Zone και πως σας φαίνεται η επιλογή της παραγωγής να παρουσιάσει μία μόνο ιστορία;

Γιάννης Χατζόπουλος.