Header Ads

Ο σκηνοθέτης του Oblivion αναλαμβάνει τη πολυσυζητημένη ταινία The Twilight Zone;


Από τους καλύτερους νέους σκηνοθέτες επιστημονικής φαντασίας είναι ο Joseph Kosinski που έχοντας ήδη στο ιστορικό του το Tron Legacy και το πιο πρόσφατο Oblivion, έχει αρχίσει να ψάχνει το επόμενο πρότζεκτ με το οποίο θα ασχοληθεί.

Εδώ και μερικά χρόνια αναπτύσσει το remake του The Black Hole για τη Disney, ενώ ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε νέα για το Tron 3

Τώρα μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται να υπογράψει σε μία ταινία της Warner Bros. για την οποία γνωρίζουμε πως αναπτύσσεται αρκετά χρόνια.

Ο Kosinski βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Twilight Zone, που βασίζεται στη σειρά-φαινόμενο που δημιούργησε ο Rod Serling το 1959 (για την οποία ο Κωνσταντίνος αφιέρωσε εβδομαδιαία στήλη στο Horrorant!).

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, παρότι η Warner Bros. έχει στη διάθεσή της διάφορα draft σεναρίων και έχει μιλήσει με αρκετούς σκηνοθέτες για τη ταινία, ξεκινάει από την αρχή όλο το πρότζεκτ ώστε να ταιριάξει με το όραμα του Kosinski.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η ταινία, ούτε ποια θα είναι η δομή της. 
Θα κάνουν δηλαδή μία αυτόνομη ταινία με τη δική της ιστορία ή θα προγραμματίσουν και συνέχειες. 

Επίσης ενδιαφέρον έχει να δούμε αν τελικά θα επιλέξουν να πουν μια καινούργια ιστορία ή αν θα ανακυκλώσουν παλαιότερες.

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή του σκηνοθέτη είναι πολύ καλή, αφού ο Joseph Kosinski παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο διαφορετικούς κόσμους και καταφέρνει να συνδυάσει τα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας με τους χαρακτήρες. 

Επίσης επιλέγει τα καλύτερα συγκροτήματα για τις μουσικές του. 
Αν λοιπόν βρει ένα αξιόλογο σενάριο νομίζω θα δούμε μια πολύ καλή ταινία.

Πως σας φαίνεται η επιλογή του Joseph Kosinski και τί γνώμη έχετε για μια ταινία The Twilight Zone;

Γιάννης Χατζόπουλος.