Header Ads

I Spit On Your Grave 2 trailer: Μια μοντέλα στη Νέα Υόρκη


Τρία χρόνια μετά το αρκετά καλό remake του I Spit On Your Grave του 1978, από τον Steven R. Monroe και η Anchor Bay αποφάσισε την συνέχεια του τίτλου με το ...I Spit On Your Grave 2.

Έτσι μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφόρησε δύο trailer μικρής διάρκειας, ώστε να μας βάλει για τα καλά σε έναν νέο διεστραμμένο κόσμο.

Επειδή όμως μια ιστορία σαδιστών βιαστών σε δάσος δεν θα ήταν και πολύ πρωτότυπη ιδέα - μιας και την έχουμε ήδη παρακολουθήσει δύο φορές - είπαν να μεταφέρουν την όλη δράση στη Νέα Υόρκη και το φανταχτερό, αλλά και σκοτεινό κόσμο της μόδας.

Ο Steven R. Monroe μπορεί να επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια, αλλά ο κώλος της Sarah Butler δεν θα κοσμεί πλέον την αφίσα.

Ούτε όμως και αυτός της Jemma Dallender που ανέλαβε το ρόλο της βιασθείσας μοντέλας, μιας και επιλέχθηκε μια πιο light αφίσα, πράγμα ανεπίτρεπτο για μένα, καθώς πέρα από την σκληρότητα που διέκρινε τα δύο προηγούμενα φιλμ, οι αφίσες τους είναι πλέον κάτι σαν σήμα κατατεθέν. 


Η όμορφη Jessica (Dallender) μόλις εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου, όπως και πολλές άλλες νεαρές γυναίκες, προσπαθεί να διακριθεί στον χώρο της μόδας.

Αλλά αυτό που αρχίζει ως μια αθώα και απλή φωτογράφηση σύντομα μετατρέπεται σε κάτι το αδιανόητο!

Έχοντας απαχθεί, βιαστεί και βασανιστεί, η Jessica βρίσκεται θαμμένη και αφήνεται να πεθάνει. 

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες όμως, καταφέρνει να δραπετεύσει και αν και σοβαρά τραυματισμένη, θα πρέπει να αξιοποιήσει τα πιο σκοτεινά μέρη της ανθρώπινης ψυχής όχι μόνο για να επιβιώσει, αλλά και για να πάρει την εκδίκηση της.

Εκτός της Dallender το καστ συμπληρώνουν οι: Joe Absolom, Aleksandar Aleksiev, Mary Stockley (The Woman in Black), Yavor Baharov και άλλοι.

Η πρεμιέρα του I Spit On Your Grave 2 είναι προγραμματισμένη για τις 25 Αυγούστου στο Film4 FrightFest στη Μεγάλη Βρετανία και στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αμερική.

Κώστας Κίτσιος.



I Spit on Your Grave 2 trailer από Horrorant
 
I Spit On Your Grave 2 trailer από Horrorant