Header Ads

The Monkey's Paw trailer: Πρόσεχε τί εύχεσαι


Βασισμένη στο ομώνυμο horror short story του συγγραφέα W. W. Jacobs που δημοσιεύθηκε το 1902, η ταινία "The Monkey's Paw", θυμίζει το παλιό ρητό "πρόσεχε τι εύχεσαι".

Σε σκηνοθεσία του Brett Simmons (Husk) και σενάριο του Macon Blair, παρακολουθούμε τον Jake Tilton (C.J. Thomason), να αποκτά ένα φυλαχτό - πόδι πιθήκου - που του δίνει την δυνατότητα πραγματοποίησης τριών ευχών.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά μετά τις δύο πρώτες ευχές, που έχουν σαν αποτέλεσμα την νεκρανάσταση του κακόβουλου συνεργάτη του, Tony Cobb (Stephen Lang).

Ο Cobb, βλέποντας ότι οι ευχές πραγματοποιούνται πιέζει τον Jake να χρησιμοποιήσει την τελευταία του επιθυμία έτσι ώστε να επανενωθούν ο Cobb με το γιο του. 

Ο εκφοβισμός όμως κλιμακώνεται επικίνδυνα και φτάνει μέχρι και τον φόνο.

Εκτός των C.J. Thomason (Husk) και Stephen Lang (Officer Down) παίζουν και οι: Corbin Bleu, Michelle Pierce (Battle Los Angeles), Daniel Hugh Kelly, Charles S. Dutton (Legion).

Η πρεμιέρα του The Monkey's Paw είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο στην Αμερική, οπότε μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer και πείτε μας πώς σας φαίνεται.


Κώστας Κίτσιος.