Header Ads

Επίσημη σύνοψη για το American Horror Story: Coven


Teaser και poster έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για το τρίτο κύκλο της σειράς τρόμου/φαντασίας American Horror Story που έχει τίτλο Coven και θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FX στις 9 Οκτωβρίου. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και μία επίσημη σύνοψη από το κανάλι, που μας δίνει την κατεύθυνση που θα πάρει η νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς, μετά την επιτυχία του Asylum.

"Η τρίτη σεζόν με τίτλο Coven αποκαλύπτει τα μυστικά των μαγισσών και της μαγείας στην Αμερική. 

Παραπάνω από 300 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία δίκη μαγισσών στο Salem και όσες επιβίωσαν κοντεύουν τώρα να αφανιστούν. 
Το είδος τους δέχεται μυστήριες επιθέσεις και αναγκάζει νεαρά κορίτσια να πάνε σε ένα ειδικό σχολείο στη Νέα Ορλεάνη ώστε να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους. 

Μέσα σε όλη την αναταραχή η καινούργια κοπέλα Zoe (Taissa Farmiga) έχει το δικό της τρομακτικό μυστικό, ενώ μία από τις σπουδαιότερες μάγισσες, η Fiona (Jessica Lange) θα επιστρέψει για να προστατέψει το Coven και να καταστρέψει όποιον σταθεί στο δρόμο της."

Το καστ του American Horror Story: Coven περιλαμβάνει τις νικήτριες Όσκαρ, Golden Globe και Emmy, Jessica Lange και Kathy Bates, την υποψήφια για Όσκαρ Angela Bassett, τους Sarah Paulson, Frances Conroy, Denis O'Hare, Evan Peters, Taissa Farmiga, Lily Rabe που επιστρέφουν και τις καινούργιες Gabourey Sidibe, Patti LuPone και Emma Roberts.

Γιάννης Χατζόπουλος.