Header Ads

The Truck teaser trailer: Το Φορτηγό του τρόμου!


Επιστροφή στο παρελθόν και στα killer car movies, με το trailer της ταινίας The Truck, καθώς ο σκηνοθέτης Lee Vervoort προσπαθεί να μας θυμίσει ένα "πεθαμένο" horror subgerne.

Από το πρωτοπόρο Duel (1971) του Steven Spielberg, μέχρι την Christine (1983) του John Carpenter και Maximum Overdrive (1986) του Stephen King, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και ταινίες όπου ένα όχημα χρησιμοποιείται (είτε από τον οδηγό του, είτε από κάποιο κακό πνεύμα) για να προκαλεί τρόμο και θάνατο έχουν χάσει το κοινό τους.

Με μόνες ίσως εξαιρέσεις - σαν φόρος τιμής; - το Death Proof (2007) του Quentin Tarantino, αλλά και το ...Rubber (2010) του Quentin Dupieux, ο Vervoort θα προσπαθήσει (με μόλις $6.000 μπάτζετ) να δώσει ζωή σε ένα σαράβαλο chevy και θάνατο σε όποιον σταθεί μπροστά του (ίσως και μπροστά από ένα πανί την ώρα της προβολής).

Όταν ο Roger και η Alice πάνε ένα τριήμερο ταξίδι για να εξερευνήσουν μια παλιά κατασκήνωση που ο Roger έχει κληρονομήσει, θα συναντήσουν ένα παλιό φορτηγό που προσθέτει μίλια τρόμου στο κοντέρ τους.

Υπάρχει κάποιος πίσω από το τιμόνι ή οδηγείται από κάτι το διαβολικό;


Κώστας Κίτσιος.


 
TheTruck teaser trailer από Horrorant