Header Ads

Escape from Tomorrow trailer: Περιμένοντας μηνύσεις από τη Disney


«The following motion picture has NOT been approved for all audiences by the Walt Disney Company».

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που βλέπεις στο trailer του "Escape from Tomorrow", που γυρίστηκε κρυφά σε διάφορα πάρκα της Disney και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό του Sundance Film Festival τον Ιανουάριο.

Από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και αφού καμία μήνυση - όλως περιέργως  -εκ μέρους της Disney δεν έγινε, η ταινία είναι έτοιμη για την έξοδό της στους κινηματογράφους αλλά και σε VOD στην Αμερική στις 11 Οκτωβρίου.

Με τις πρώτες κριτικές να στέκονται ιδιαίτερα θετικά απέναντι του και πολλές από αυτές να κάνουν λόγο για έναν αλά David Lynch κόσμο (κάτι που φαίνεται και από το trailer), το ενδιαφέρον για το ασπρόμαυρο φιλμ του Randy Moore έχει ανέβει αρκετά και μάλλον θα γίνει ένα must see.

Εκτός από το trailer αξίζει να αναφερθούμε και στο πόστερ της ταινίας, με το ματωμένο χέρι του Μίκι Μάους να κλέβει την παράσταση, μιας και δεν βλέπουμε συχνά χαρακτήρα του Disney καλυμμένο με αίμα.


Σε έναν κόσμο με ψεύτικα κάστρα και ανθρωπόμορφα τρωκτικά, μια επική μάχη αρχίζει όταν η λογική ενός άνεργου πατέρα αμφισβητείται από μια τυχαία συνάντηση με δύο ανήλικα κορίτσια.

Το καστ αποτελείται από τους Roy Abramsohn, Elena Schuber, Katelynn Rodriguez, Lee Armstrong και Kimberly Ables Jindra.

Κώστας Κίτσιος.




Escape From Tomorrow trailer από Horrorant