Header Ads

Όλα τα νεότερα για το Paranormal Activity 5, τη παρωδία και ...το Scout vs. Zombies


Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι η πρώτη εδώ και μία πενταετία που δεν θα δούμε καινούργια ταινία Paranormal Activity, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δημιουργοί πίσω από τις ταινίες αυτές έχουν σταματήσει να δουλεύουν. 

Έτσι μαζί με την υπενθύμιση πως η ταινία που ήταν προγραμματισμένη για φέτος θα καθυστερήσει ένα χρόνο έρχονται και άλλα νέα σχετικά με το επιτυχημένο franchise ταινιών τρόμου.

Οι Jason Pagan και Andrew Deutschman που πρόσφατα δούλεψαν στο Almanac θα γράψουν την πέμπτη ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου του 2014. 

Επίσης ο editor και παραγωγός των τελευταίων τριών ταινιών της σειράς όπως και του επερχόμενου spin-off Paranormal Activity: The Marked Ones, Greg Plotkin θα αναλάβει την σκηνοθεσία του πέμπτου μέρους.

Και μιλώντας για το Paranormal Activity: The Marked Ones, το οποίο θα κυκλοφορήσεις στις 3 Ιανουαρίου, ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher Landon, που έγραψε τα Paranormal Activity 2, 3 και 4, θα αποχωρήσει από το franchise για να δουλέψει σε μία καινούργια ταινία τρόμου της Paramount που έχει τίτλο "Scouts vs. Zombies".

Το Deadline πρώτο δημοσίευσε τα νέα για τις ταινίες Paranomal.

Το Scouts vs. Zombies, που είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος, ήταν στην Black List με τα καλύτερα σενάρια που δεν έχουν γίνει ταινία. 

Το σενάριο έγραψαν οι Carrie Evans και Emi Mochizuk, ενώ βελτιώσεις και μικρές αλλαγές έκανε η Lona Williams (Drop Dead Gorgeous). 

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι ακριβότερη από αυτή των ταινιών Paranormal, αλλά θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. 

Το Paranormal Activity 5 θα συνεχίσει την ιστορία της Katie με τον Plotkin να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Τέλος, ο Oren Peli, σεναριογράφος/σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, θα παραμείνει στο franchise σαν παραγωγός. 

Ανέθεσε στον Christopher Landon  να γράψει τις τρεις ταινίες και στον Greg Plotkin όχι μόνο να κάνει το μοντάζ αλλά και να σκηνοθετήσει την ταινία που θα δούμε σε ένα χρόνο. 
O Christopher Landon θα δουλέψει τώρα στο Scouts vs. Zombies.

Όπως καταλαβαίνετε όσο οι ταινίες αυτές είναι επιτυχημένες στο box-office οι δημιουργοί τους δεν θα σταματούν να τις βγάζουν. 
Θέλετε να δείτε τη συνέχεια του Paranormal Activity;

Γιάννης Χατζόπουλος.