Header Ads

The Last Days on Mars trailer #2: Ζωή στον πλανήτη Άρη


Δεύτερο trailer από την Magnet Releasing μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, για το sci-fi horror «The Last Days on Mars» και ίσως είναι μια από τις ελάχιστες ταινίες που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στην αφιλόξενη - και κινηματογραφικά - επιφάνεια του Άρη.

«Καθώς η τελευταία μέρα παραμονής στον Άρη πλησιάζει, το πλήρωμα των αστροναυτών είναι πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη καθώς τα δείγματα πετρωμάτων που συνέλεξαν αποκαλύπτουν την ύπαρξη ζωής.

Την ώρα που το Aurora, το διαστημόπλοιο που θα τους αντικαταστήσει πλησιάζει, δυο αστροναύτες πάνε πίσω στην περιοχή SITE 9 – μια σπηλαιώδης κοιλάδα στην επιφάνεια του Άρη – για να συλλέξουν περισσότερα δείγματα της μεγάλης τους ανακάλυψης.

Όμως μια φαινομενικά απλή ανασκαφή εξελίσσεται μοιραία καθώς ο ένας σκοτώνεται και το σώμα του καταλαμβάνεται από την ίδια μορφή ζωής που ανακάλυψαν..
»

Σε σκηνοθεσία Ruairi Robinson και σενάριο του Clive Dawson το «The Last Days on Mars» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Κάννων αποσπώντας καλές στην πλειοψηφία τους κριτικές και μετά την πρεμιέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 19 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται και για την έξοδο του στην Αμερική στις 6 Δεκεμβρίου.

Πρωταγωνιστούν οι Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai, Olivia Williams, Johnny Harris, Goran Kostic, Tom Cullen, Yusra Warsama, Paul Warren.


Κώστας Κίτσιος.


The Last Days of Mars trailer #2 από Horrorant