Header Ads

A Haunted House 2 trailer: Νέο σπίτι, νέο φάντασμα, νέα έσοδα


Παρόλο που η ποιότητα των ταινιών της ομάδας του Marlon Wayans είναι στην καλύτερη αμφισβητήσιμη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν βρει το κοινό τους και τον τρόπο να μετατρέπουν το τίποτα σε επιτυχία.

Με εξαίρεση το πρώτο Scary Movie που είχε πραγματικά έναν καλό χαβαλέ, οι υπόλοιπες παρωδίες που μας έδωσε η πένα του Marlon Wayans, μαζί με τα αδέρφια του σε διάφορα πόστα (σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, ηθοποιία), ήταν σαφώς κατώτερες, αγγίζοντας πολλές φορές τα όρια της απόλυτης βλακείας.

Και όμως όλες τους οι ταινίες κατάφεραν σημαντικά έσοδα στα ταμεία, αφού ακόμα και η τελευταία δουλειά του Marlon Wayan, A Haunted House (2013), είχε έσοδα $60 εκατομύρια, με ένα μπάτζετ μόλις $2,5 εκατομύρια.

Τι πιο λογικό λοιπόν για μια συνέχεια του A Haunted House, με τον Marlon Wayan να παραμένει ως σεναριογράφος/πρωταγωνιστής αλλά και στην σκηνοθεσία να έχουμε και πάλι τον Michael Tiddes.

Ο τίτλος αυτή τη φορά είναι ...A Haunted House 2, η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου 2014 και το πρώτο trailer έκανε τη εμφάνισή του, με την πλοκή να είναι και πάλι συναρπαστική, αφού ο χαρακτήρας του Wayan γλιτώνει από το πρώτο στοιχειωμένο σπίτι και να μετακομίζει σε ένα άλλο στοιχειωμένο σπίτι!

Δείτε το trailer και κρίνεται μόνοι σας.


Κώστας Κίτσιος.