Header Ads

Become a Sponsor on Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’!


Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014 είναι το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου που θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε 2 πόλεις (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), με στόχο να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα horror festival στην Ευρώπη.

Η διοργάνωση συμπίπτει χρονικά με την ανάκαμψη του είδους, έπειτα από την παρακμή του μετά τη δεκαετία του ’80.


Το είδος εξακολουθεί να υπάρχει και να παράγεται και η ζήτηση είναι μεγάλη από το φανατικό κοινό των horror films.

Το φεστιβάλ έρχεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει, με νέες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, αλλά και με μια χορταστική ανασκόπηση στον παλιό κινηματογράφο τρόμου που σημάδεψε την ιστορία του.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από 20 full feature ταινίες και 20 shorts, και θα προβάλλονται 3 ανά ημέρα (ένα short πριν από κάθε feature).
 

Θα υπάρχει κριτική επιτροπή για το βραβείο του φεστιβάλ, αλλά και βραβείο κοινού.

Με αυτή τη διοργάνωση φιλοδοξούμε να προβάλουμε ό, τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στις αγορές, ταινίες που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ στο μέλλον με την ελπίδα κάποιες από αυτές να βρουν διανομή στην Ελλάδα.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. 


Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ θα είναι μια πρωτοποριακή διοργάνωση, μια διαφορετική πρόταση, που η FilmBoy Pictures εγγυάται την ευκαιρία, μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, να πετύχουμε όλοι μαζί, φεστιβάλ και χορηγοί, σημαντικούς επικοινωνιακούς και εμπορικούς στόχους. 

Η χορηγική συνεργασία θα εξασφαλίζει την προβολή σε ένα κατεξοχήν νεανικό κοινό, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο. 

Η αίθουσα Odeon Όπερα, που θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ, είναι καθιερωμένη σε ένα ευρύ κοινό και εγγυάται, επίσης, μια επιτυχημένη προβολή.

Οι κατηγορίες χορηγίας, που θα εξασφαλίζουν διαφορετικά επίπεδα προβολής,
είναι:
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Εκ μέρους της FilmBoy Pictures, σας προσκαλώ να συνεργαστείτε μαζί μας, και είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς

Horrorant Film Festival
   'FRIGHT NIGHTS' 

 press@horrorant.com
  +30 6937 597964