Header Ads

Ο David O. Russell γράφει, ο Eli Roth ίσως σκηνοθετήσει


Ένας από τους πιο ανεβασμένους σκηνοθέτες των τελευταίων χρόνων είναι ο David O. Russell που μετά τα επιτυχημένα The Fighter και Silver Linings Playbook έχει ήδη τελειώσει την επόμενη ταινία του που έχει τίτλο American Hustle και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τους επόμενους μήνες.

Ο Russell δήλωσε πρόσφατα σε μία συνέντευξη του στο The Hollywood Reporter πως έγραψε κάποια στιγμή τα τελευταία χρόνια ένα σενάριο για ταινία τρόμου, το οποίο και έστειλε στον γνωστό από τα Hostel σκηνοθέτη Eli Roth

Την περίοδο μετά το I Heart Huckabees ο Russell έγραψε αρκετά σενάρια που περιλαμβάνουν στοιχεία φαντασίας, τα οποία μάλλον δεν περιμένουμε από τον υποψήφιο για όσκαρ σκηνοθέτη-σεναριογράφο. 

Ανάμεσα σε αυτά είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας που περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο και η ταινία τρόμου που αναφέραμε. 
Πιο συγκεκριμένα ο Russell δήλωσε:

"Υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με τον Eli Roth, κάτι που βρίσκω αρκετά συναρπαστικό. 
Έπρεπε να γράψω για να υποστηρίξω εμένα και την οικογένειά μου οικονομικά.

Έτσι έγραψα ένα σενάριο για ταινία τρόμου που θεωρώ πως έχει αρκετό ενδιαφέρον, για τον παραγωγό Colleen Camp
Και ο Eli το βρήκε ενδιαφέρον και νομίζω πως θα το κάνει ακόμα καλύτερο.
Περιέχει αρκετό συναίσθημα αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα και θα αφήσω τον Eli να μιλήσει για αυτό."

Δεν γνωρίζουμε κάτι για την υπόθεση της ταινίας, η οποία βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια παραγωγής. 

Ένα σενάριο για ταινία τρόμου που περιλαμβάνει τους γρήγορους διαλόγους και τη μαύρη κωμωδία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές του David O. Russell σε συνδυασμό με την αιματοβαμμένη σκηνοθετική ματιά του Eli Roth είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να δούμε.

Ο Russell θα ασχοληθεί στο μέλλον με τη μεταφορά του βιβλίου Legacy of Secrecy, ενώ ο Roth προωθεί αυτήν την περίοδο την καινούργια ταινία του The Green Inferno που έκανε πρεμιέρα και στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Θα θέλατε να γίνει ταινία το σενάριο που έγραψε ο David O. Russell;

Γιάννης Χατζόπουλος.