Header Ads

Hidden In The Woods trailer: Φυλάξτε τις κόρες σας!


Ο Χιλιανός σκηνοθέτης Vallarades Patricio είχε στο παλμαρέ του το extreme horror φιλμ "En las afueras de la ciudad" του 2012, και έχοντας αποκτήσει ένα cult status ανέλαβε να σκηνοθετήσει το αμερικάνικο ριμέικ με τίτλο "Hidden In The Woods" και τον Michael Biehn (The Divide) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με την ταινία να βρίσκεται τώρα στο post production και ενώ ετοιμάζεται για το μεγάλο παζάρι του American Film Market, το πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του.

Δύο αδελφές και ο παραμορφωμένος αδελφός τους τίθενται σε απομόνωση και υποβάλλονται σε βασανιστήρια από τον ναρκομανή πατέρα τους.

Όταν τελικά αποφασίζουν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία, σκοτώνει δύο αστυνομικούς και οδηγείται στην φυλακή. 


Αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, όταν τα κορίτσια πρέπει να λογοδοτήσουν στον θείο τους Costello, έναν ψυχωτικό βαρόνο ναρκωτικών, που εμφανίζεται και αρχίζει να ψάχνει για το εξαφανισμένο του εμπόρευμα που είναι κρυμμένο μέσα στο δάσος.

Το καστ συμπληρώνουν οι William Forsythe (Loosies), Chris Browning (The Last Stand), Electra Avellan (Machete Kills), Jennifer Blanc (Puncture), Evie Thompson (2 Guns).


Κώστας Κίτσιος.



Hidden in The Woods trailer by Horrorant