Header Ads

Τα πρώτα teaser poster για το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’!


Σε μια εποχή που το σινεμά δίνει την άνιση μάχη επιβίωσης ανάμεσα σε οικονομική κρίση, τεχνολογικές δυσκολίες και δυσπιστία, και σε μια χώρα που η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι είδος προς εξαφάνιση, εμείς συνεχίζουμε να κολυμπάμε στα βαθιά.

Το 1ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ αρχίζει τυπικά από σήμερα την καμπάνια του, παρουσιάζοντας τα δύο πρώτα teaser posters (το επίσημο poster του φεστιβάλ θα το δούμε από τη νέα χρονιά).

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους του τρόμου να δουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί και να προσπαθήσουμε να σηκώσουμε από τον καναπέ τον αποστασιοποιημένο horror fan για να τον πάμε στην κινηματογραφική αίθουσα.

Και όχι μόνο στην Αθήνα.
Το
Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ θα ταξιδέψει αμέσως μετά στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει tour σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στη διάρκεια της χρονιάς.

Ένα εγχείρημα που επιχειρείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και που απαιτεί συνεργασίες και πολύ δουλειά, αλλά και ανθρώπους με μεράκι, ικανότητες και όρεξη.

Πάνω απ’όλα, χρειάζεται αγνή αγάπη για το σινεμά – κάτι που νομίζω έχουμε αποδείξει εδώ στο FilmBoy ότι διαθέτουμε.

Βρισκόμαστε 4 μήνες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ.
Μας περιμένει πολύ δουλειά.
Αλλά όλα θα γίνουν πιο εύκολα κι ευχάριστα, αν έχουμε τη δική σας υποστήριξη, αν αγκαλιάσετε αυτό το φεστιβάλ με την ίδια θέρμη που υποδεχτήκατε αυτό το site εδώ και τόσα χρόνια.

Κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος.

Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.