Header Ads

Ο Frank Darabont δεν έχει ξεπεράσει την αποχώρησή του από το The Walking Dead


Λίγες μέρες πριν είχαμε την κριτική του πρωτομάστορα των ζόμπι George A. Romero προς τη σειρά του AMC «The Walking Dead», που την χαρακτήρισε ως "σαπουνόπερα με περιστασιακά ζόμπι".

Τώρα ήρθε η σειρά του παραγωγού, σκηνοθέτη και υπεύθυνου για τη μεταφορά του «The Walking Dead» στην τηλεόραση, Frank Darabont, να ρίξει τα πυρά του.

Σε συνέντευξη του στο Variety, λόγο της πρεμιέρας στις 4 Δεκεμβρίου της νέας του σειράς «Mob City» στο ΤΝΤ, η συζήτηση αναπόφευκτα στράφηκε προς το «The Walking Dead» και αν το παρακολουθεί ακόμα.

Ο Darabont λοιπόν είπε τα εξής:

"Θεέ μου όχι, γιατί να το κάνω; 
Αν η γυναίκα που αγαπήσατε με όλη σας την καρδιά, έφευγε με τον γυμναστή της και σας έστελνε μια πρόσκληση για το γάμο της, θα πηγαίνατε;"

Συνεχίζει όμως και επιτίθεται σ' αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για την φυγή του από την σειρά, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

"Υπάρχει μια βαθιά δέσμευση και συναισθηματική επένδυση όταν δημιουργείς κάτι που το αγαπάς και το αισθάνεσαι δικό σου. 
Όταν όμως αυτό κομματιάζεται από ψυχοπαθείς που δεν δίνουν δεκάρα για τα συναισθήματά σου ή τα συναισθήματα των ηθοποιών και του συνεργείου, γιατί έχουν τους δικούς τους λόγους να πηδάνε τους πάντες, ε τότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά."

Κώστας Κίτσιος.