Header Ads

The Best There Ever Was promo trailer: Prequel του The Texas Chainsaw Massacre


Μπορεί το Hollywood να μας έχει δώσει μέχρι τώρα έξι συνολικά, μετριότατα και ανέμπνευστα sequel, remake, prequel του remake, του "The Texas Chainsaw Massacre", αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ακόμα ιδέες φρέσκες και μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω και όχι να κοπιάρουν, τον παραμορφωμένο κόσμο του Letherface.

Ο λόγος για την μικρή εταιρεία παραγωγής 2 Man Production που παρουσίασε ένα promo trailer του "The Best There Ever Was", ενός prequel της αρχικής ταινίας του 1974, που μας πηγαίνει πίσω σε πολύ προγενέστερο χρόνο, πολύ πριν ο άνθρωπος Bubba Sawyer γίνει το τέρας Letherface.

Η σκηνοθεσία του trailer είναι του Derek Cole, που θα δουλέψει και την ταινία και περιγράφει τα κατορθώματα του παππού του Bubba Sawyer, σε πολύ μικρότερη ηλικία, που οδήγησαν τον Bubba στο να γίνει κάποια μέρα ο Letherface.

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα στούντιο θα επενδύσουν σε μια κινηματογραφική προβολή, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία, μιας και όλοι όσοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε κάτι νέο και φρέσκο από τον κόσμο που δημιούργησε ο Tobe Hooper το 1974, θα βρούμε τον τρόπο να δούμε το "The Best There Ever Was".


Κώστας Κίτσιος.