Header Ads

Clown trailer: Ψεύτικο ή όχι, ο Eli Roth τσίμπησε


Μέσα Οκτωβρίου του 2010 και σκάει μύτη στο διαδίκτυο ένα trailer της νέας υποτίθεται ταινίας τρόμου του Eli Roth με τίτλο Clown και πολλοί ήταν αυτοί που πείστηκαν τότε ότι όντως είναι ταινία του πολυπράγμονα σκηνοθέτη/παραγωγού/σεναριογράφου/ηθοποιού.

Τελικά, μετά τον αρχικό σαματά που δημιουργήθηκε μιας και το trailer έμοιαζε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αποκαλύφθηκαν οι πραγματικοί δημιουργοί, Jon Watts και Christopher D. Ford (σεναριογράφος του Robot & Frank), αλλά και ότι δεν υπάρχει στα σκαριά τέτοια ταινία.

Ο Roth όμως πρόσεξε και εκτίμησε την προσπάθεια τους και ένα μήνα μετά ανέλαβε την παραγωγή του φιλμ, σε χρηματοδότηση της Cross Creek Pictures, εταιρείας που συμμετείχε και στο Aftershock


Το σενάριο ανέλαβαν να αναπτύξουν οι Ford και Watts, με τον τελευταίο να καλείται να κάτσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στην πρώτη του κινηματογραφική δουλειά, μιας και μέχρι τότε είχε εμπειρία μόνο σε τηλεταινίες (Eugene!) και σειρές (The Onion News Network).

Αρχές του 2014 πλέον και το πρώτο επίσημο trailer του Clown είναι γεγονός, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι θετικότατες και την ταινία να μπαίνει άμεσα στη λίστα με τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς.

Η ιστορία πίσω από τον Clown αφορά έναν πατέρα που ντύνεται κλόουν στα γενέθλια του γιου του, καθώς βλέπει πως ο πραγματικός κλόουν δεν πρόκειται να έρθει. 


Αυτό όμως που θα συνειδητοποιήσει αμέσως μετά το πάρτι είναι πως δεν μπορεί να βγάλει το κοστούμι, καθώς έχει μια κατάρα πάνω του και τον μεταμορφώνει σιγά σιγά σε έναν αιμοδιψή δαίμονα που τρέφεται με παιδάκια.

Επειδή λίγες είναι οι καλές ταινίες τρόμου με κλόουν που προκαλούν μια κάποια ανατριχίλα (Poltergeist, It), αυτή νομίζω ότι έχει σοβαρές αξιώσεις για να κάτσει στον θρόνο του πιο τρομακτικού - για πολλούς - κωμικού χαρακτήρα.

Το καστ περιλαμβάνει τους Peter Stormare (Bad Milo!), Laura Allen (From Within), Elizabeth Whitmere (If I Were You) και τον μικρό Christian Distefano.

Η κυκλοφορία του Clown θα γίνει μέσα στο 2014, αν και δεν υπάρχει ακόμα γνωστή ημερομηνία.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας παρακάτω, όπως και εκείνο του 2010.

Πως σας φαίνεται;

Κώστας Κίτσιος.



Original
/


Fake