Header Ads

Oculus trailer: Φοβάσαι του καθρέφτες;


Ακατάλληλο για όποιον έχει φοβία με τους καθρέφτες, το trailer του Oculus είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν θα αρέσει σε όποιον τρέμει στη θέα τους και μάλλον θα αποτελέσει μια ευχάριστη θέαση για όλους τους υπόλοιπους.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Mike Flanagan (Absentia), η ταινία βασίζεται στο horror short του ίδιου, Oculus: Chapter 3 - The Man with the Plan (2006), και φαίνεται να διαθέτει όλα τα κατάλληλα στοιχεία του υπερφυσικού τρόμου.

Μια γυναίκα προσπαθεί να απαλλάξει τον αδερφό της, ο οποίος είναι καταδικασμένος για φόνο, αποδεικνύοντας ότι το έγκλημα δεν διαπράχθηκε από αυτόν, αλλά από ένα δαιμονικό φαινόμενο.

Πρωταγωνιστούν οι: Katee Sackhoff (Riddick), Karen Gillan (Outcast), ο Brenton Thwaites του επερχόμενου Μaleficent και ο Rory Cochrane (Argo).

Το Oculus έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival όπου συγκέντρωσε θετικότατες κριτικές από γνωστά horror site όπως τα bloody-disgusting.com και dreadcentral.com και θα κάνει την έξοδό του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Απριλίου του 2014.


Κώστας Κίτσιος.




Oculus trailer από Horrorant