Header Ads

Αποκλειστικό clip από τη γαλλόφωνη horror comedy Alone on Board (Seuls a Bord)


Το Seuls a Bord (Alone on Board), είναι η νέα γαλλόφωνη Horror-Dark comedy, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Βέλγου Jean-Francois Guay και θα προβληθεί στο 1ο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014.

Ο Capra δουλεύει σαν ασφαλιστής, όταν μια μέρα δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο, με μια γυναίκα που κάνει ωτοστόπ να σπεύδει προς διάσωσή του.

Πιστεύοντας ότι αυτή η συνάντηση ήταν γραφτό να γίνει, την παίρνει στο αυτοκίνητο μαζί του και αποφασίζει να την ακολουθήσει, ακόμα κι αν πρέπει να κοιτάξει από πολύ κοντά το θάνατο στα μάτια...


Το καστ αποτελείται από τους Moreno Boriani, Bruno Bulté, Joel Chateau, Tsveta Dimova, Rudy Goddin, Hsiao Fang Hou και Damien Marchal.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα αποκλειστικό και άκρως απολαυστικό clip, όπου αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το σκοτεινό χιούμορ της ταινίας.

Ο Capra (Rudy Goddin) βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, όταν έρχεται αντιμέτωπος με το φάντασμα/ζόμπι μιας γυναίκας που ο ίδιος έχει δει να πεθαίνει, και τρομοκρατημένος σπεύδει να ζητήσει βοήθεια από τον ρεσεψιονίστ ...μόνο που το είδος της βοήθειας που θα πάρει είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε!!! 

Δείτε το clip που ακολουθεί και ετοιμάστε ταυτόχρονα τις ερωτήσεις σας προς τον Jean-Francois Guay, μιας και θα παρευρεθεί στο φεστιβάλ για την παρουσίαση της ταινίας.


Κώστας Κίτσιος.


Alone on Board (Seuls a Bord) clip από Horrorant