Header Ads

Love In The Time Of Monsters trailer: Ένας χιουμιοριστικός Bigfoot


Ταινίες με θέμα τον bigfoot έχουν υπάρξει κατά καιρούς, αλλά οι περισσότερες ανήκουν στην ...ειδική κατηγορία STAR midnight section και μόνο για αυτούς που πάσχουν από βαριάς μορφής αϋπνία!

Μέσα στο 2013 όμως εμφανίσθηκε η πρώτη σοβαρή προσπάθεια με τίτλο Willow Creek, από πρώην κωμικό (ο θεούλης Zed στην σειρά ταινιών Police Academy) και νυν σκηνοθέτη Bobcat Goldthwait (God Bless America).

Για φέτος αναμένουμε το Exists του Eduardo Sanchez (V/H/S 2 - A Ride in the Park) στο δεύτερο μισό της χρονιάς, αλλά πριν από αυτό έχουμε την κωμωδία-τρόμου Love In The Time Of Monsters, σε μία παρανοϊκή παρουσίαση του μεγαλοπόδαρου.

Δύο αδελφές ταξιδεύουν προς έναν τουριστικό προορισμό, όπου μάχονται ενάντια τοξικών τεράτων ντυμένων με κοστούμια bigfoot, προκειμένου να σώσουν αυτούς που αγαπούν.

Θεϊκό σενάριο, αλλά και ωραιότατο καστ, με τους Doug -Abe Sapien- Jones (John Dies at the End, Hellboy) και Kane Hodder (Hatchet III) να προσδίδουν υποκριτική "ποιότητα" και τις Paula Rhodes, Marissa Skell (Sorority Party Massacre) και την Playmate Heather Rae Young τα απαραίτητα κάλλη!

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Matt Jackson και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαρτίου στο Cinequest Film Festival του San Jose.

Δείτε το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε, όπως και το music video του Magnum Love από τους Thünderdikk, με επιπλέον σκηνές της ταινίας.


Κώστας Κίτσιος.