Header Ads

Among the Living trailer: Το δίδυμο του Inside επιστρέφει!


Οι Alexandre Bustillo και Julian Maury, αποτελούν τους δημιουργούς πίσω από το splatter αριστούργημα Inside, που σόκαρε κοινό και κριτικούς το 2007 και είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν ακόμα μια extreme γεύση Γαλλικού τρόμου, καθώς το τελευταίο τους πρότζεκτ με τίτλο Among the Living, είναι έτοιμο και το πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του.

Επιμένοντας -ακόμα- Γαλλικά, (αν και έχουν προτάσεις από Αμερική) ώστε να έχουν απόλυτη δημιουργική ελευθερία, η τρίτη τους ταινία μετά και το Livide (2011), φαίνεται σαν μια περίεργη μίξη των Stand By Me, Texas Chainsaw Massacre και The Hills Have Eyes, σε ένα έντονο 80's feeling.

Οι νεαροί, Victor, Dan και Tom κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να περιπλανηθούν σε κάποια εγκαταλελειμμένα σκηνικά ταινίας, μόνο που θα βρεθούν μπροστά σε ένα τρομακτικό και πολύ αληθινό σκηνικό. 

Μια γυναίκα αλυσοδεμένη, σέρνεται από έναν άνδρα που φοράει μια μάσκα κλόουν και η παρουσία τους εκεί τραβάει την προσοχή του μασκοφορεμένου παρανοϊκού. 

Τώρα πρέπει να τρέξουν μακριά, αλλά προτού μπορέσουν να ξεφύγουν, βλέπουν κάτι που ήταν κρυμμένο για χρόνια, κάτι που δεν ήταν γραφτό να δούνε.

Τρομοκρατημένοι από τον μασκοφόρο, τα αγόρια προσπαθούν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, αλλά το γεμάτο απειθαρχία παρελθόν τους, απαξιώνει τα λεγόμενα τους στην αστυνομία. 

Εκείνη τη νύχτα κάποιος εισβάλει στα σπίτια τους, επιδιώκοντας να τους σκοτώσει, τον ένα μετά τον άλλο... 

Στο καστ έχουμε τους Béatrice Dalle (Livide), Anne Marivin (Bienvenue shez les Ch'tis), Nicolas Giraud (Les Aventures d'Adele Blanc-Sec), Francis Renaud, Chloé Coulloud, Zacharie Chasseriaud και Damien Ferdel.

Το "Among the Living" έκανε την φεστιβαλική του πρεμιέρα στο South by Southwest (SXSW) festival και η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2014.

Κώστας Κίτσιος.