Header Ads

Fear Clinic trailer. Η κλινική του τρόμου!


Περισσότερο γνωστός ως ένας από τους καλύτερους special effects makeup artist του Χόλιγουντ, των τελευταίων δέκα έξι ετών, ο Robert Hall και η εταιρεία του Almost Human Inc, "ανέλαβαν" με επιτυχία τόσο στην μεγάλη, όσο και στη μικρή οθόνη διάφορους χαρακτήρες ταινιών και σειρών.

The Collection (2012), John Dies at the End (2012), Paranormal Activity franchise, Quarantine (2008), The Crazies (2010), Terminator: The Sarah Connor Chronicles και Buffy the Vampire Slayer είναι μόνο μερικές από τις δύσκολες αποστολές που έφερε εις πέρας με επιτυχία. 

Εκτός όμως από τον χώρο του makeup artist, ο Hall ασχολείται και με την σκηνοθεσία, μόνο που εδώ δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, με τις πιο γνωστές του δουλειές να είναι τα Laid to Rest (2009) και ChromeSkull: Laid to Rest 2 (2011). 

Επειδή όμως στο Χόλιγουντ σχεδόν όλοι παίρνουν μια δεύτερη και τρίτη, τέταρτη, πέμπτη ευκαιρία, έτσι και ο Hall σκηνοθέτησε το "Fear Clinic", μια ταινία τρόμου γεμάτη παράξενα σκηνικά και εφέ, βασισμένη στην δικιά του ομώνυμη σειρά του 2009, που είχε κυκλοφορήσει από το Fearnet.com.

Αυτή τη φορά όμως ίσως και να μας παρουσιάσει κάτι το πραγματικά αξιόλογο, μιας και το trailer που κυκλοφόρησε από την Anchor Bay Entertainment, που αρέσκεται σε τέτοιου είδους "φθηνές" παραγωγές, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Ο Dr. Andover είναι ένας "πειραγμένος" γιατρός που αναλαμβάνει, με την βοήθεια μιας περίεργης μηχανής, την καταπολέμηση των φοβιών πέντε νέων, μόνο που για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να ζήσουν κυριολεκτικά μέσα στους φόβους τους.

Τον ρόλο του τρελογιατρού έχει, όπως και στη σειρά, ο -Freddy Krueger- Robert Englund και νομίζω ότι θα είναι η πρώτη του δουλειά άξια αναφοράς, μετά από αυτήν του serial killer Freddy.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους: Thomas Dekker (Angels Crest), Fiona Dourif (Curse of Chucky), Bonnie Morgan (The Devil Inside), Angelina Armani (Bucky Larson: Born To Be A Star), Felisha Terrell (The Social Network) και τον Corey Taylor των Slipknot!!!

Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε, όπως και μια πρώτη παρουσίαση της ταινίας από τους Robert Hall και Robert Englund.




Κώστας Κίτσιος.