Header Ads

Asmodexia trailer: Διώξε τον Διάβολο από μέσα σου!


Το δεύτερο trailer για το Ισπανικό horror εξορκισμού Asmodexia έκανε την εμφάνισή του, με την έντονη ατμόσφαιρα να δίνει και εδώ δυναμικό παρών, όπως και οι ανατριχιαστικές δαιμονικές παρουσίες.

Η ταινία του Marc Carrete, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του post-production, όπου μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, λίγο πριν αρχίσει η φεστιβαλική της γύρα ανά τον κόσμο.

Η μάχη ενός εξορκιστή πάστορα ενάντια μιας δαιμονικής οντότητας, τοποθετημένη μέσα σε μια ταινία δρόμου, στην οποία ο πάστορας και η εγγονή του Alba περιφέρονται στην Ισπανία με σκοπό την ανακούφιση ατόμων που έχουν προσβληθεί από αυτήν. 

Μια αρρώστια της ψυχής που εξαπλώνεται γρήγορα, ιδίως μεταξύ των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας όπως τα παιδιά, οι ψυχικά ασθενείς και οι εξαρτημένοι από ναρκωτικά. 

Η ύπαρξη μιας μυστηριώδους λατρείας των δαιμονισμένων καθιστά το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο και κάθε εξορκισμός είναι ακόμα πιο σκληρός από ότι ο προηγούμενος. 

Κάθε μάχη με το κακό όμως αποκαλύπτει και ένα κομμάτι του ξεχασμένου παρελθόντος της νεαρής Alba, ένα αίνιγμα που αν αποκαλυφθεί θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Το καστ αποτελείται από τους: Irene Montala (Insensibles), Claudia Pons, Lluís Marco, Silvia Sabate (The Cold Light of Day) και Mireia Ros ([REC]³ Genesis), σε μια παραγωγή της Ms Entertainment, με την XYZ Films να έχει αναλάβει την διανομή στην Αμερική.

Κώστας Κίτσιος.