Header Ads

Το BEST WESTERN Candia Hotel είναι ο Χορηγός Φιλοξενίας του HFF FRIGHT NIGHTS 2014


Το Ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia είναι ο επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ που θα φιλοξενήσει τους επίσημους καλεσμένους της διοργάνωσης, και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές στους συμμετέχοντες και άλλους καλεσμένους του φεστιβάλ.

Το Ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia βρίσκεται στην οδό Θ. Δηληγιάννη 40, κέντρο της πόλης, στα όρια της πεζοδρομημένης περιοχής, πίσω από το σταθμό Λαρίσης και κοντά στο σταθμό του Mετρό "Μεταξουργείο". 

Το ξενοδοχείο διαθέτει bar και roof garden με πισίνα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της πόλης και της Ακρόπολης. Το roof garden λειτουργεί από το Μάιο μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη.  Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα γευθείτε επίσης εξαιρετικά ελληνικά πιάτα. Μετά την περιήγησή σας στα αξιοθέατα, ένα μικρό bar θα σας υποδεχτεί για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Το Ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia είναι υπόδειγμα Ευρωπαϊκών εγκαταστάσεων, οι οποίες προσφέρουν άνεση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Ειδικά για τους καλεσμένους και συμμετέχοντες του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’, υπάρχουν ειδικές τιμές:

Μονόκλινο με πρωινό      35,00
Δίκλινο με πρωινό     ΒΒ  45,00
Τρίκλινο με πρωινό    ΒΒ  55,00


Αν ψάχνετε για μια άνετη, ευχάριστη και οικονομική διαμονή στο κέντρο της Αθήνας, τότε το Ξενοδοχείο BEST WESTERN Candia θα είναι η ιδεώδης επιλογή σας.


Πληροφορίες στο www.candia-hotel.gr