Header Ads

The Purge: Anarchy trailer: Μεγαλύτερη, βιαιότερη, το ίδιο ανούσια!


Κυκλοφόρησε από την Universal το πρώτο full length trailer του "The Purge: Anarchy", η συνέχεια της ταινίας "The Purge", που είχε σημειώσει το 2013 τεράστια εισπρακτική επιτυχία. 

Με έσοδα $90 εκατομμύρια, από ένα μπάτζετ της τάξης των τριών, ήταν απολύτως φυσικό να επιστρέψει το 12ώρο του τρόμου, μόνο που αυτή τη φορά η ιστορία εξαπλώνεται σε ολόκληρη την πόλη, ώστε να χωρέσουν περισσότερα ανούσια σκηνικά βίας.

Σε μια Αμερική ρημαγμένη από την εγκληματικότητα και με τις φυλακές ασφυκτικά γεμάτες, η κυβέρνηση εφαρμόζει μια 12ωρη περίοδο κάθε χρόνο όπου κάθε παράνομη δραστηριότητα γίνεται νόμιμη, ακόμα και ο φόνος. 

Η Αστυνομία δεν απαντά στις κλήσεις και τα Νοσοκομεία δεν παράσχουν καμία βοήθεια. 
Είναι μια νύχτα όπου η κοινωνία αυτορρυθμίζεται...

Το κόλπο πιάνει και όλα διορθώνονται, με την βία να είναι σε πολύ χαμηλά ποσοστά και την ανεργία να έχει πέσει στο 1%!!!!!!!!!!


Αυτήν ήταν η σύνοψη της πρώτης ταινίας και παραμένει ακριβώς η ίδια, μόνο που εδώ αντί για τον Ethan Hawke και την Lena Headey, έχουμε τους Nicholas Gonzalez, Amy Paffrath, Carmen Ejogo (Alex Cross), Zach Gilford (The Last Stand) και άλλους διάφορους ταλαίπωρους να κυνηγιούνται και να σκοτώνονται από διάφορους σαλεμένους!

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο (το ποιο;) βρίσκεται και πάλι ο James DeMonaco, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Kiele Sanchez (A Perfect Getaway), Frank Grillo (Homefront), Michael K. Williams (RoboCop), Zoe Soul (Prisoners), Edwin Hodge (The Purge), Lakeith Lee Stanfield.

Το "The Purge: Anarchy" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 18 Ιουλίου.

Μέχρι τότε δείτε σχεδόν όλη την ταινία στο Theatrical Trailer που κυκλοφόρησε.

Κώστας Κίτσιος.