Header Ads

A Monster Calls: Young Adult επιστημονική φαντασία από τον Ισπανό σκηνοθέτη του The Orphanage!


Μεγάλα βήματα έχει κάνει ο Ισπανός Juan Antonio Bayona μετά από το εντυπωσιακό σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το The Orphanage το 2007. 

Όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε ο J.A. Bayona, μετά το επίσης επιτυχημένο The Impossible με τους Naomi Watts και Ewan McGregor, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του σίκουελ του World War Z

Η ταινία που έχει πρωταγωνιστή τον Brad Pitt σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και ήταν σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές μεγάλες ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε.

Το δεύτερο World War Z όμως θα πάρει χρόνο και μέχρι τότε ο J.A. Bayona θα έχει έτοιμη μία ακόμα ταινία με τίτλο A Monster Calls.

Η ταινία βασίζεται στη βραβευμένη young adult σειρά βιβλίων φαντασίας του Patrick Ness, Chaos Walking, ο οποίος έγραψε και το σενάριο και θα χρηματοδοτηθεί από την Apaches Entertainment, την εταιρεία που συμμετείχε στην παραγωγή και της προηγούμενης ταινίας του Bayona.

Η Apaches όμως δεν θα είναι μόνη της αφού οι River Road Entertainment, Participant Media, Lionsgate International και Focus Features θα συμμετέχουν και αυτές στο πρότζεκτ, στην χρηματοδότηση και διανομή της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα την ταινία θα διανέμει στην Αμερική η Focus Features, στην Ισπανία, που αποτελεί μεγάλη αγορά για τις ταινίες του Bayona, η Universal Pictures International και στον υπόλοιπο κόσμο η Lionsgate International.

Το A Monster Calls είναι ένα οπτικά εντυπωσιακό δράμα για ένα νεαρό αγόρι που στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει την αρρώστια της μητέρας του και τα προβλήματα που έχει με τους συμμαθητές του στο σχολείο, θα δραπετεύσει σε ένα φανταστικό παραμυθένιο κόσμο όπου και θα γνωρίσει τι σημαίνει κουράγιο, απώλεια και πίστη.

Το A Monster Calls θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου του 2016 με τον Belen Atienza (The Impossible, Pan's Labyrinth, The Orphanage) να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού.

Πως σας φαίνεται;

Γιάννης Χατζόπουλος.