Header Ads

As Above, So Below trailer: Κατακόμβες κάτω από το Παρίσι!


Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του found-footage τρόμου As Above, So Below, σε παραγωγή των Legendary Pictures/Warner Bros και σε σκηνοθεσία του John Erick Dowdle.

Ένα προσεγμένο clopy-paste του The Descent (2005), από έναν σκηνοθέτη που έχει ξανά-αναλάβει να παρουσιάσει αντίγραφο ταινίας το 2008 με το Quarantine

Κάτω από τους δρόμους του Παρισιού εκτείνονται ατελείωτες κατακόμβες, ένα αιώνιο σπίτι αμέτρητων ψυχών. 
Όταν μια ομάδα εξερευνητών επιχειρεί να κατέβει σε αυτόν τον ανεξερεύνητο λαβύρινθο, ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που περιβάλει αυτήν την πόλη των νεκρών. 

Ένα ταξίδι στη τρέλα και τον τρόμο, το As Above, So Below φθάνει βαθιά μέσα στην ανθρώπινη ψυχή, για να αποκαλύψει τους προσωπικούς μας δαίμονες που επιστρέφουν για να μας στοιχειώσουν.

Ο John Erick Dowdle έχει πιάσει στα χεράκια του και το επίσης -ας πούμε- κλειστοφοβικό Devil (2010), που βασίζονταν σε μια ιστορία του M. Night Shyamalan και όπως με το ριμέικ του [REC] έτσι και σ' αυτό δεν τα πήγε και πολύ καλά. 

Να δούμε αν θα κάνει το 3 στα 3 ή αν θα παραδώσει αυτή τη φορά κάτι το αξιόλογο. 

Το σενάριο είναι του ίδιου και του αδελφού του Drew Dowdle και πρωταγωνιστούν οι Perdita Weeks (The Invisible Woman), Ben Feldman (Friday the 13th), Edwin Hodge (The Purge).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 15 Αυγούστου.
Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.

Κώστας Κίτσιος.