Header Ads

Vampyres trailer και εικόνες των πιο αισθησιακών βρικολάκων!


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες και το trailer της ταινίας τρόμου Vampyres, με την πρώτη εντύπωση να είναι άκρως ...αισθησιακή! 

Remake της λεσβιακής ταινίας τρόμου του 1974, Vampyres, σε σκηνοθεσία του Ισπανού Jose Ramon Larraz, γνωστού στα 70's για ταινίες όπως η προαναφερθείσα, το Symptoms (1974) και το Black Candles (1982), φιλμ που συνδύαζαν τον τρόμο με τον - στα όρια του πορνό μερικές φορές - ερωτισμό.

Η νέα σε ...καστ και σκηνικά αλλά ευτυχώς όχι και σε ουσία ματιά, μιλάει για ένα ζευγάρι γυναικών βαμπίρ, που προσελκύουν άνδρες και γυναίκες στην gothic έπαυλη τους, με την υπόσχεση για μια νύχτα γεμάτη σεξουαλικά όργια. 

Μόνο που η κάθε συνεύρεση θα περιλαμβάνει εκτός από σεξ και ένα όργιο αίματος!!! 

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Víctor Matellano και το καστ αποτελείται από τους: Marta Flich, Almudena Leon, Christian Stamm, Veronica Bacorn, Caroline Munro (Maniac), Anthony Rotsa, Victor Vidal, Luis Hacha, Alina Nastise και Remedios Darkin.

Η ταινία που είναι σε φάση γυρισμάτων αυτή τη στιγμή, είχε την καθοδήγηση του Jose Ramon Larraz (κάνει και την παρουσίαση του trailer) όσο ήταν στο pre-production, λίγο πριν πεθάνει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Κώστας Κίτσιος.