Header Ads

Blood Glacier (Blutgletscher) trailer: Ο απόγονος του The Thing!


Για το monster horror του Marvin Kren, Blood Glacier (Blutgletscher), είχαμε μιλήσει για πρώτη φορά τον Ιούλιο (και άλλη μία φορά το Δεκέμβριο), με την παρουσίαση του πρώτου trailer της, γυρισμένης στις Άλπεις, αυστριακής ταινίας. 

Τώρα, καθώς ετοιμάζεται για τις πρώτες αμερικάνικες προβολές του μέσα στο Μάιο, ένα νέο trailer έκανε την εμφάνισή του και όπως και στο πρώτο, έτσι και εδώ φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μακρινό απόγονο του "The Thing", καθώς η ταινία είναι γεμάτη μεταλλαγμένα ζώα, τεράστια ιπτάμενα έντομα και παράξενα πλάσματα.

Ο Janek (Gerhard Liebmann), είναι μέλος μιας ομάδας που εργάζεται σε ένα ερευνητικό σταθμό καιρού στις Άλπεις, όπου ερευνούν την κλιματική αλλαγή. 

Όταν εντοπίζουν μία μυστηριώδη κόκκινη ουσία να αναβλύζει μέσα από έναν παγετώνα η έρευνα τους παίρνει άλλη τροπή, καθώς αποδεικνύεται ότι η ουσία είναι οργανική και έχει την ικανότητα να μεταλλάσσει τόσο τα ζώα, όσο και τους ανθρώπους σε τρομακτικά πλάσματα. 

Με την ζωή τους να απειλείται, η κατάσταση παίρνει ακόμα χειρότερη τροπή όταν μια κυβερνητική ομάδα καταφθάνει στον σταθμό, έχοντας ως επικεφαλής την Υπουργό Bodicek (Brigitte Kren, The Debt) και την πρώην φίλη του Janek, Tanja (Edita Malovcic) σαν μέλος της.

Το Blood Glacier (Blutgletscher) θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, πρώτα σε VOD στις 2 Μαΐου και αμέσως μετά σε επιλεγμένες αίθουσες.

Κώστας Κίτσιος.