Header Ads

Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά του Stage Fright και ...καρφωθείτε!!!


Το Stage Fright είναι η πρώτη μεγάλου μήκους κινηματογραφική δουλειά του Καναδού σκηνοθέτη Jerome Sable και όσο κι αν ακούγεται λίγο δύσπεπτη η συνταγή, είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα μίξη μιούζικαλ, τρόμου και κωμωδίας.

Πριν ένα μήνα είχαμε αναφερθεί στο trailer της ταινίας, αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς ακόμη δεν έχετε πειστεί ότι πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τα πρώτα δέκα λεπτά και να πάρετε μια έντονη γεύση αίματος, αλλά και το ύφος της ταινίας που μας έχει ετοιμάσει ο Sable.

Αν μετά από αυτό, εξακολουθείτε να μην γουστάρετε τα μιούζικαλ, έ τότε θα σας έχει μείνει η ωραία σκηνή για το πως μπορεί κάποιος να σταματήσει έναν ηθοποιό από το να παίζει σε μιούζικαλ.

Η έφηβη Camilla Swanson θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να γίνει μια ντίβα του Broadway, αλλά η δουλειά της στην κουζίνα ενός σνομπ κάμπινγκ για καλλιτέχνες την έχει εγκλωβίσει. 

Αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο της, τρυπώνει σε μια οντισιόν για τις καλοκαιρινές παραστάσεις και ο πρωταγωνιστικός ρόλος προσγειώνεται αναπάντεχα στα χέρια της. 

Μόλις όμως αρχίζουν οι πρόβες, το αίμα αρχίζει να ρέει άφθονο και η Camilla βρίσκεται εγκλωβισμένη και τρομοκρατημένη στη φρίκη του μουσικού θεάτρου.

Το καστ αποτελείται από τους Allie MacDonald (House at the End of the Street), Douglas Smith (Percy Jackson: Sea of Monsters), Brandon Uranowitz, Minnie Driver (Conviction), James McGowan (Total Recall) και τον ...Meat Loaf.

Το Stage Fright έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival (SXSW) στις 10 Μαρτίου και θα βγαίνει στους κινηματογράφους στην Αμερική στις 9 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω την 10λεπτη εισαγωγή, όπως και ένα ωραίο ...καρφωτικό clip!

Κώστας Κίτσιος.