Header Ads

Τα review στο Horrorant έχουν νέο συντάκτη

Μετά το ντου των νέων στο FilmBoy, σιγά σιγά θα υποδεχθούμε και τους νέους Horrorant-άδες...
Αρχή με τον Σπύρο, ένα λάτρη του τρόμου με σπουδές στη δημοσιογραφία, ερασιτέχνη συγγραφέα και ...horror videogame developer!



Είμαι ο Σπύρος Νουνανάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984. 
Σπούδασα Δημοσιογραφία (κυρίως λόγω του πάθους μου για τον γραπτό λόγο) και στη συνέχεια Δημόσια Υγεία. 

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ο κόσμος των ταινιών αποτελούσε την πιο αγαπημένη μου συνήθεια «καταβροχθίζοντας» οποιοδήποτε VHS έφτανε το παιδικό μου χέρι στο ράφι των video clubs. 
Μια ιδιαίτερη έλξη όμως, είχα στις ταινίες τρόμου, ξεκινώντας κατευθείαν από «τα σκληρά», τον Εξορκιστή και συνεχίζοντας με όσα τρομαχτικά (και άλλοτε αστεία) διαμαντάκια μπορούσαν να προσφέρουν οι δεκαετίες των 80’s και 90’s.

Η αγάπη μου βέβαια για όλα τα είδη του κινηματογράφου, αργότερα με οδήγησε σε παρακολούθηση σεμιναρίων για κινηματογραφιστές καθώς και στη δημιουργία κάποιων ερασιτεχνικών ταινιών, σεναρίων και διηγημάτων.

Εδώ και τρία χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχω αναλάβει το screenplay για ένα ανεξάρτητο -made in Greece- horror videogame που αναπτύσσουμε μια μικρή ομάδα οπαδών του είδους. 

Ο ρόλος μου στο Horrorant θα είναι η σύνταξη των review για τις πρόσφατες κυκλοφορίες των ταινιών και χαίρομαι που θα μοιράζομαι μαζί σας τις καλές και τις κακές στιγμές, ενός σχετικά αδικημένου στη χώρα μας είδος.