Header Ads

Ο Takashi Miike γυρνάει στις ρίζες του με το Yakuza: Apocalypse


Ο Miike Takashi έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που έχει τίτλο Yakuza Apocalypse: The Great War Of The Underworld, όπως αναφέρει η Screen Daily.

Κάθε ανακοίνωση νέου έργου από τον θρυλικό αλλά και αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη προκαλεί αυτόματα μια ανυπομονησία, ωστόσο αυτά που υπόσχεται ο ίδιος να φέρει με το Yakuza: Apocalypse το καθιστά ιδιαίτερα συναρπαστικό.

"Κάντε πέρα, βαρετές Ιαπωνικές παραγωγές!
Αντίθετα με τις επιθυμίες όλων, θα πάω πίσω στις ρίζες μου με αυτή τη ταινία και σκοπεύω να ξεσαλώσω πραγματικά με το Yakuza: Apocalypse"

λέει ο Miike και συνεχίζει:

"Ελπίζω το cast και το πλήρωμά μου, και ακόμα και εγώ ο ίδιος, να μείνουμε ζωντανοί μετρά από αυτό."

Ο Kagayama είναι ένας αδύναμος αλλά πιστός υποτακτικός του θρυλικού αφεντικού της yakuza (η Γιαπωνέζικη Μαφία), Kamiura, ο οποίος αποδεικνύεται ότι είναι βαμπίρ.

Όταν ένας δολοφόνος ενός διεθνούς συνδικάτου φτάνει στην Ιαπωνία για να μεταφέρει ένα τελεσίγραφο, ο Kamiura σκοτώνεται.

Αλλά όχι πριν δαγκώσει τον Kagayama, και ο μεταλλαγμένος υποτακτικός βάλει στόχο να πάρει εκδίκηση από μια φοβερή ομάδα δολοφόνων.


Ενδιαφέρον ακούγεται…
Αυτό πιστεύει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ichihara Hayato.
Ο Ichihara, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Miike στο God’s Puzzle (ένα θεότρελο και πολύ μέτριο sci-fi), δήλωσε ότι ‘δεν έχει ξαναδεί ποτέ του μια ταινία με τόσο άγρια και ασυνήθιστη πλοκή’.

Το Yakuza: Apocalypse θα βγει στις Ιαπωνικές αίθουσες το 2015.


Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.