Header Ads

The Raid 2: Berandal trailer και Behind the scenes videos για το ξύλο που βγήκε από την Ινδονησία


Με την πρώτη ταινία της The Raid τριλογίας, The Raid: Redemption να μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, λόγο των υπερβίαιων σκηνών δράσης και των εντυπωσιακών γωνιών λήψης, η αναμονή για το δεύτερο μέρος με τίτλο The Raid 2: Berandal, φαντάζει ήδη μεγάλη μιας και έχουν περάσει δύο χρόνια.

Με πρεμιέρα στο Sundance Film Festival τον Ιανουάριο, το Ινδονησιακό action/thriller ξεκίνησε την πορεία του στην Αμερική (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο) στα τέλη Μαρτίου σε μόλις 26 αίθουσες, όπου έκανε $2 εκατομμύρια εισπράξεις.  

Όπως και να έχει, το σίκουελ της ταινίας που είδαμε στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2012, αποτελεί σύμφωνα με κοινό και κριτικούς του εξωτερικού μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης των τελευταίων χρόνων.

Στο The Raid 2: Berandal, που έγραψε και σκηνοθέτησε για δεύτερη φορά ο ταλαντούχος Gareth Evans, συναντάμε και πάλι τον Iko Uwais στο ρόλο του Rama, αμέσως μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, που αναγκάζεται να δουλέψει σαν μυστικός αστυνομικός στον κόσμο των αδίστακτων εγκληματιών της Τζακάρτα, με στόχο να προστατεύσει την οικογένειά του και να αποκαλύψει τη διαφθορά της αστυνομίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο πολύ ενδιαφέροντα 10λεπτα Behind the scenes βίντεο, όπως και το τελευταίο trailer και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση για το πως γυρίστηκαν μερικές από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας, που έχει διάρκεια 150 λεπτά και προβλέπεται να πωρώσει και πάλι τους φίλους του είδους.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία που θα προβληθεί στη χώρα μας το The Raid 2: Berandal, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Γιάννης Χατζόπουλος.