Header Ads

Ποιοι θέλουν άλλη μια συνέχεια του The Blair Witch Project;


Μία από τις λίγες ταινίες τρόμου-φαινόμενο των τελευταίων δύο δεκαετιών είναι το The Blair Witch Project

Η ταινία που σκηνοθέτησαν οι Eduardo Sanchez και Daniel Myrick κυκλοφόρησε το 1999, κόστισε περίπου $60 χιλιάδες, μάζεψε πολλά εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και αποτελεί μέχρι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες.

Το The Blair Witch Project εκτός από τη μεγάλη συμβολή που είχε στο είδος του τρόμου, απέκτησε ένα σίκουελ το 2000 που δεν πήγε καθόλου καλά και με το οποίο οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας δεν είχαν καμία σχέση.

Φαίνεται όμως τώρα πως οι Sanchez και Myrick θα ήθελαν αν τους δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψουν στον κόσμο που δημιούργησαν πριν 15 χρόνια.

Σε μία συνέντευξή του με το movies.com για την προώθηση της ταινίας Exists, ο Sanchez δήλωσε πως σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει στο franchise με το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία, αν και αυτό εξαρτάται από το στούντιο της Lionsgate.

"Όπως γνωρίζετε, η Lionsgate έχει τα δικαιώματα για τις ταινίες του franchise και από αυτούς εξαρτάται αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια."

είπε ο Sanchez και συνέχισε:

"Τους έχουμε μιλήσει αρκετές φορές τα τελευταία 4-5 χρόνια για μία καινούργια ταινία, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύουμε μαζί αυτή την περίοδο. 
Το σχέδιο μας πάντως για το σίκουελ είναι να μην κάνουμε μία found-footage ταινία."

Το Exists αποτελεί μία καινούργια συνεργασία του Sanchez με τη Lionsgate, και ο ίδιος ο σκηνοθέτης δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο μέλλον. 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται πως οι δημιουργοί είναι έτοιμοι να στραφούν σε μία διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ίσως οι περισσότεροι περιμέναμε.

Θα θέλατε να δείτε μία ακόμα ταινία The Blair Witch Project;

Γιάννης Χατζόπουλος.