Header Ads

The Green Inferno trailer: Οι κανίβαλοι του Eli Roth δεν καταλαβαίνουν από νηστεία!


Κυκλοφόρησε επιτέλους το trailer της νέας ταινίας τρόμου του Eli Roth, The Green Inferno και το μόνο σίγουρο είναι ότι ...δεν συμβαδίζει ιδιαίτερα με το "άγιο" κλίμα των ημερών!

Μπορεί να μην μπαίνει στο "ψαχνό", αλλά μια ιδέα σχηματίζεις στο μυαλό σου για το τι πρόκειται να δεις από τις 5 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία εξόδου της ταινίας στην Αμερική.

Μία ομάδα ακτιβιστών φοιτητών ταξιδεύουν στην περουβιανή ζούγκλα, με σκοπό να σταματήσουν μια εταιρεία από το αρπάξει τη γη και να διώξουν τις ντόπιες φυλές ιθαγενών από τα σπίτια τους. 

Ύστερα από μια ανώμαλη προσγείωση του αεροπλάνου τους, οι φοιτητές πιάνονται αιχμάλωτοι των ίδιων ιθαγενών που ήθελαν να προστατέψουν και.. η “πράσινη κόλαση” ξεκινάει, καθώς τα μέλη της φυλής αποδεικνύονται ανθρωποφάγοι!

Σε σκηνοθεσία Eli Roth και σενάριο του Roth, μαζί με τον "προστατευόμενο του" Nicolas Lopez (Aftershock), το φιλμ είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Toronto International Film Festival και από τότε έως και τον Νοέμβριο που έκανε την τελευταία του προβολή στο Rome Film Festival μάζεψε ιδιαίτερα θετικές κριτικές. 

Παρόλα αυτά όμως η ημερομηνία εξόδου του παρέμενε μέχρι και πριν λίγες μέρες άγνωστη και μόλις τώρα, με την κυκλοφορία του trailer ανακοινώθηκε από την Open Road ότι πάει για τις 5 Σεπτεμβρίου 2014. 

Μία κινηματογραφική πορεία που δείχνει να συμβαδίζει κάπως και με το You're Next του Adam Wingard, αφού και αυτό είχε πρώτη συμμετοχή στο Toronto International Film Festival και είχε επίσης καθυστερήσει αρκετά (2 χρόνια περίπου, αλλά για διαφορετικούς λόγους) να κυκλοφορήσει και βγήκε τελικά στις αίθουσες την ίδια περίοδο με το The Green Inferno.

Μακάρι να είναι το ίδιο καλό, αν και με τελείως διαφορετική θεματική, ώστε να δούμε και πάλι τον παλιό καλό Roth, όπως τον είχαμε γνωρίσει από τα Cabin Fever (2002) και Hostel (2005).

Το κυρίως γεύμα αποτελείται από τους: Lorenza Izzo (Aftershock), Ariel Levy, Daryl Sabara (John Carter), Kirby Bliss Blanton (Project X), Sky Ferreira (Putty Hill), Magda Apanowicz, Aaron Burns, Nicolas Martinez και τον Ramon Llao στον ρόλο του αρχηγού των ιθαγενών.

Δείτε το trailer παρακάτω και ...χρόνια πολλά!


Κώστας Κίτσιος.