Header Ads

All Cheerleaders Die trailer: Διάλεξε από ποια θές να πεθάνεις!


Ένα νέο trailer έκανε την εμφάνισή του από την Image Entertainment για το All Cheerleaders Die των Lucky McKee και Chris Sivertson, λόγω και της επικείμενης κυκλοφορίας του στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, τρεις μήνες μετά την προβολή του στο 1ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014.

Μαζί με ένα νέο πιο ...πικάντικο πόστερ πριν λίγες μέρες, η προώθηση της ταινίας κορυφώνεται και η έφοδος των μαζορέτων στις 13 Ιουνίου προβλέπεται εξίσου χαβαλεδιάρική και σέξι, με αυτήν που απόλαυσαν όσοι το είδαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Μάρτιο.

Σε σκηνοθεσία/σενάριο των Lucky McKee (May, The Woman) και Chris Sivertson, η ταινία διαθέτει ακριβώς ότι χρειάζεται ένα καλό horror comedy:
Ωραίο cheesy θέμα, καυτή και με ...λίγα ρούχα ποιότητα των πρωταγωνιστριών, αλλά και το ανάλογης ποσότητας αιματάκι!

Η Maddy Killian είναι μια περιθωριακή κοπέλα που μπαίνει στις μαζορέτες του σχολείου της με σκοπό να εκδικηθούν τον αρχηγό της ομάδας Rugby, μόνο που η "μάχη" έχει άδοξο τέλος.

Μια μεταφυσική ανατροπή όμως θα γυρίσει την κατάσταση υπέρ τους και θα ωθήσει τα κορίτσια σε μια τελείως διαφορετικού τύπου αναμέτρηση.

Η ταινία αποτελεί remake ενός ομώνυμου video project των McKee/Sivertson, που είχαν παρουσιάσει 13 χρόνια πριν στο New York International Independent Film and Video Festival.

Στους ρόλους των Cheerleaders έχουμε τις Caitlin Stasey (Tomorrow, When the War Began), Sianoa Smit-McPhee, Brooke Butler, Amanda Grace Cooper και Reanin Johannink.

Το All Cheerleaders Die ήταν το Opening Film του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014, έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από τα διεθνή φεστιβάλ του Austin και Toronto (επίσης opening film).

Η πρεμιέρα του All Cheerleaders Die στην Αμερική είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουνίου 2014 και στη χώρα μας θα κάνει την εμφάνισή της στους κινηματογράφους το Σεπτέμβρη.

Κώστας Κίτσιος.