Header Ads

Horsehead (Fievre) trailer #2: Τρομακτικά lucid dreams από τη μούσα του Lucio Fulci


Κυκλοφόρησε το 2ο trailer για το Γαλλικής παραγωγής Horsehead (Fievre), μιας το λιγότερο παράξενης ταινίας και είναι σίγουρα μία από αυτές που θα τραβήξουν την προσοχή μας για φέτος, καθώς αποτελεί ένα ταξίδι στην σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ψυχής!

Αν και προερχόμενο από Γαλλία, το φιλμ είναι αγγλόφωνο και είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Romain Basset
Η παραγωγή είναι της Horsehead Pictures και το σενάριο ανήκει στους Basset και Karim Chériguène.  

Πρωταγωνιστεί η μούσα του Lucio Fulci, Catriona MacColl (του βραβευμένου με το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο HFF FRIGHT NIGHTS, Chimeres και του κλασικού The Beyond) και μαζί της οι Lilly-Fleur Pointeaux, Murray Head, Fu'ad Aït Aattou και ο Γάλλος horror icon Philippe Nahon (High Tension).

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Η Jessica δεν έχει ονειρευτεί ποτέ στη ζωή της, αλλά είχε τακτικούς εφιάλτες των οποίων το νόημα της έχει διαφύγει. 

Αυτή η ιδιαιτερότητα της την έχει οδηγήσει στη διεξαγωγή μελετών που ειδικεύονται στην ψυχοφυσιολογία των ονείρων και ακολουθεί μια θεραπεία με τον Sean, μέντορα και φίλο της, για να προσπαθήσουν να κατανοήσουν την προέλευση των εφιαλτών της.

Μετά το θάνατο της γιαγιάς της, την οποία ελάχιστα γνώριζε, η Jessica απρόθυμα επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας...

Κατά την άφιξή της, ανακαλύπτει ότι η μακαρίτισσα γιαγιά της αναπαύεται στο διπλανό δωμάτιο για τις δικές της κατά τη διάρκεια του ύπνου...

Μετά από μια σκληρή πρώτη νύχτα που έγινε ανήσυχη από έναν περίεργο εφιάλτη στον οποίο συναντά τη νεκρή γιαγιά της, η Jessica ξαφνικά αρρωσταίνει.

Κολλημένη στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη ληθαργική κατάσταση της και να βιώσει διαυγή όνειρα ώστε να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του εφιάλτη της. 

Στο εξής, και με τη συμβουλή του Sean, η Jessica χρειάζεται να αναπνεύσει λίγο αιθέρα όταν εκδηλώνεται η κρίση, για να βυθιστεί βαθύτερα στο ‘άλλο’ κόσμο.

Η Jessica θα αρχίσει να προσαρμόζεται σε ένα εφιαλτικό κόσμο, και σταδιακά θα αναπτύσσει τις ικανότητες μιας διαυγή ονειροπόλου, και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το κακό που στοιχειώνει αυτή και το σπίτι της οικογένειας...

Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και πάρτε και μια γεύση και από το πρώτο trailer που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ στο Horrorant πίσω στο 2012.

Το Horsehead βγήκε πριν λίγες μέρες στην αγορά των Καννών ψάχνοντας διανομή και πραγματικά ελπίζουμε να τα κατάφερε καθώς από το trailer φαίνεται εντυπωσιακό.

Κώστας Κίτσιος.