Header Ads

Η εκδίκηση συνεχίζεται στο I Spit on Your Grave 3


Δεν είμαι σίγουρος πόσοι από εσάς το περιμένετε, αλλά σύμφωνα με άρθρο του Bloody-Disgsuting σύντομα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μία τρίτη ταινία I Spit On Your Grave.

Μάθαμε λοιπόν πως το δεύτερο σίκουελ της ταινίας του 2010 (μετά το περσινό I Spit On Your Grave 2), που από τη μεριά του αποτελεί remake της cult ταινίας του 1978, Day of the Woman ή όπως είναι πιο γνωστό I Spit on Your Grave, έχει ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά του φεστιβάλ των Καννών

Η CineTel Films, η εταιρεία παραγωγής πίσω και από τα προηγούμενα I Spit On Your Grave, δεν έχει ανακοινώσει για την ώρα το όνομα του σκηνοθέτη ή σεναριογράφου που θα δουλέψουν στην ταινία, κάτι που φαντάζομαι θα αλλάξει όσο πλησιάζει η έναρξη του φεστιβάλ.

Σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, η εταιρεία έδωσε μερικές πληροφορίες.

"Η τρίτη ταινία θα επικεντρωθεί στον κατά συρροή δολοφόνο του οποίου οι στόχοι είναι βιαστές που εντοπίζει μέσα από μία τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης. 

Το σκοτεινό παρελθόν μίας κοπέλας που δουλεύει στην γραμμή αυτή την καθιστά ύποπτη στα μάτια των ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση. 
Είναι όμως αυτή η δολοφόνος;"

Η υπερβολική βία των I Spit On Your Grave φτάνει στα όρια αρκετούς θεατές και έχει συζητηθεί αρκετά. 
Είναι σίγουρο όμως πως υπάρχει κοινό που εκτιμάει ακόμα και σήμερα αυτές τις exploitation ταινίες.

Θέλετε να δείτε το I Spit On Your Grave 3;

Γιάννης Χατζόπουλος.