Header Ads

Νέος τίτλος, νέοι σκηνοθέτες, μικρή σύνοψη και η πρώτη εικόνα από το V/H/S 3


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα franchise τρόμου της περιόδου που διανύουμε είναι αυτό των ταινιών V/H/S, το πρώτο μέρος των οποίων προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2012 στις ελληνικές αίθουσες από τη δικιά μας Filmboy Pictures

Μετά το δεύτερο αρκετά αιματοβαμμένο μέρος V/H/S  2, το οποίο θα θυμόμαστε για το κομμάτι που σκηνοθέτησαν οι Gareth Evans και Timo Tjahjanto, μάλλον θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε να δούμε ένα καινούργιο sequel.

Μόλις μάθαμε ότι δεν θα λέγεται V/H/S 3 αλλά V/H/S Viral και ότι θα αφορά '...εθισμένους στη διασημότητα εφήβους που άθελά τους θα γίνουν αστέρια της επόμενης γενιάς του internet'.
Επίσης, κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από τη ταινία (τη βλέπετε επάνω).


Το V/H/S Viral βρίσκεται αυτή την περίοδο στην αγορά των Καννών όπου η Epic Pictures Group έχει αναλάβει το international sale της found footage ταινίας που, για ακόμα μία φορά πρόκειται να συστήσει μία νέα ομάδα σκηνοθετών.

Αυτοί είναι οι Todd Lincoln (The Apparition), Nacho Vigalondo (Time Crimes και The ABC's of Death), Marcel Sarmiento (Dead Girl και The ABCs of Death), Gregg Bishop, Justin Benson και Aaron Moorhead.

"Είναι τιμή μας που έχουμε αναλάβει να φέρουμε την πιο φρέσκια ταινία τρόμου σε θεατές από όλο τον κόσμο, και το γεγονός πως κάθε ταινία συνδυάζει τη δουλειά των κορυφαίων σκηνοθετών του είδους, κάνει το franchise μοναδικό."

δήλωσε ο CEO της  EPIC Pictures Group, Patrick Ewald και συνέχισε:

"Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε να είμαστε μέρος των ταινιών αυτών."

Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πως θα διαμορφωθεί κάθε διαφορετικό κομμάτι της ταινίας, έχουμε όμως τα πρώτα όνομα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στο καστ. 

Οι Emilia Zoryan, Justin Welborn και Emmy Argo θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα κομμάτια που έχουν γραφτεί από τους σκηνοθέτες σε συνεργασία με τους σεναριογράφους Marcel Sarmimento, TJ Cimfel και Dave White

Τέλος οι Brad Miska και Gary Binkow των The Collective και Bloody Disgusting αντίστοιχα έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

Είστε φαν των δύο πρώτων V/H/S ταινιών;
Θα θέλατε να δείτε το τρίτο μέρος στους κινηματογράφους;

Γιάννης Χατζόπουλος.