Header Ads

Hungry Ghost Ritual trailer και εικόνες από το Κινέζικο φεστιβάλ φαντασμάτων!


Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων μπροστά από την κάμερα, συμπεριλαμβανομένων των Nightfall (2012), Unbeatable (2013) και The White Storm (2013), ο ηθοποιός Nick Cheung, με καταγωγή από το Χονγκ Κονγκ, έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στην πατρίδα του. 

Ασκεί τόση δύναμη στην τοπική βιομηχανία, που στα 46 του αποφάσισε να περάσει πίσω από την κάμερα, για να γράψει και να σκηνοθετήσει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία. 

Το αποτέλεσμα είναι το Hungry Ghost Ritual, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω, μαζί με τις πρώτες εικόνες. 
Ένα υπερφυσικό φιλμ τρόμου, στο οποίο ο Cheung πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Carrie Ng, Annie Liu και Cathryn Lee.

Ο Ιούλης σηματοδοτεί την έναρξη του Chinese Ghost Festival, όταν και ανοίγει η πόρτα της κολάσεως και τα φαντάσματα μπορούν να περιπλανηθούν στον κόσμο μας, όπου οι άνθρωποι σε μια προσπάθεια να τα αποτρέψουν από το να μας στοιχειώνουν για το υπόλοιπο του έτους, τα διασκεδάζουν με παραδοσιακές θεατρικές παραστάσεις.

Ο Cheung παίζει τον διστακτικό διευθυντή ενός τέτοιου θιάσου, ο οποίος αναλαμβάνει τον έλεγχο, μόλις ο πατέρας του παθαίνει καρδιακή προσβολή. 

Εκτός από τα συνήθη εμπόδια που συναντά μια τέτοια παραγωγή, έχει να αντιμετωπίσει και μια σειρά από παράξενα και τρομακτικά συμβάντα που συμβαίνουν μόλις πέσει η αυλαία.

Το Hungry Ghost Ritual θα κάνει πρεμιέρα στο Χονγκ Κονγκ, στις 10 Ιουλίου. 

Κώστας Κίτσιος.