Header Ads

Ο εφιάλτης του snuff επιστρέφει στο Αμερικάνικο Guinea Pig: Bouquet of Guts And Gore


Το 1985 ο κόσμος του extreme cinema είχε σοκαριστεί από την ιαπωνική ψευδο-snuff ταινία Guinea Pig: The Devil’s Experiment, η οποία κυκλοφόρησε απευθείας για το βίντεο. 

Την ίδια χρονιά βγήκε και η δεύτερη ταινία της σειράς με το όνομα Guinea Pig: Flower Of Flesh And Blood, η οποία ήταν υπεύθυνη για την παγκόσμια αναγνώριση της σειράς όσον αφορά τη βιαιότητα και τις extreme brutal σκηνές που περιέχει. 

Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμη τέσσερις ταινίες παρεμφερούς θεματολογίας και αισθητικής.
 

Τώρα έρχεται και η αμερικανική εκδοχή της σειράς με σκηνοθέτη τον Stephen Biro και υπεύθυνο στα ειδικά εφέ τον Marcus Koch

Η παραγωγή ανήκει στην Unearthed Films και την Oddtopsy FX., δύο εταιρείες που συμμετέχουν συχνά σε τέτοιου είδους ταινίες. 

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιούλιο που μόλις διανύσαμε και τελείωσαν στα τέλη του ίδιου μήνα, ενώ τα τελευταία νέα λένε ότι βρίσκεται στο post production και στην ολοκλήρωση των ειδικών εφέ. 

Οι παραγωγοί της ταινίας και οι συντελεστές μας ενημερώνουν από την επίσημη σελίδα της ταινίας ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες συνέχειες της σειράς αλλά στην αμερικανική τους εκδοχή. 

Όλο αυτό το νέο από την Αμερική μας κάνει να ανυπομονούμε για αυτήν την ακραία βίαιη φιλμική εμπειρία που πρόκειται να ακολουθήσει αλλά κυρίως να αναρωτιόμαστε πότε θα γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα και αν αυτό συμβεί πόσοι θα βρεθούν να πουν ότι δεν είναι σινεμά. 

Δημήτρης Βαβάτσης.