Header Ads

Backtrack trailer: Κι αν στη προηγούμενη ζωή σου ήσουν Ναζί;


Όσες αμαρτίες αμαρτίες έκανες στην προηγούμενη ζωή σου, θα τις πληρώσεις σε αυτή.

Αυτό ισχυρίζεται η Acort International για να προωθήσει το Backtrack, ‘…μία έξυπνη και συναρπαστική ταινία ψυχολογικού τρόμου που εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της μετενσάρκωσης και το κάρμα.

Ο Ralph είναι ένας 26χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος υποφέρει από επαναλαμβανόμενους εφιάλτες στη Γερμανία.

Για να τον βοηθήσει να καταλάβει τα ανησυχητικά όνειρά, η φίλη του Claudia, μια 22χρονη hippie, χρησιμοποιεί τις αναξιόπιστες μεταφυσικές της δυνάμεις κάνοντας μια βαθιά αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, κάτι που πλημμυρίζει το μυαλό του με αναμνήσεις ενός κομάντο των Ναζί σε μια αποστολή στο South Downs το 1940.

Όταν αυτά τα οράματα της προηγούμενης ζωής του αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά στη σημερινή πραγματικότητα του, ο Ralph αρχίζει την έρευνα.

Με την ελπίδα να μάθει για την προηγούμενη ζωή του, πηγαίνει ένα ταξίδι στα μέρη που έχει οραματιστεί, συνοδευόμενος από την Claudia και άλλους δύο φίλους.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο προηγούμενος Ralph από το παρελθόν τους καταδιώκει και σχεδιάζει μια τρομερή εκδίκηση για τους τέσσερις κατασκηνωτές, για εγκλήματα που διαπράχθηκαν πριν από εβδομήντα χρόνια.

Αυτό που δεν λέει η σύνοψη είναι ότι το Backtrack είναι ένα torture horror, με σκληρές σκηνές και ακρωτηριασμούς.

Παίζουν οι Mark Drake, Sophie Barker, Rosie Akerman, Miles Jovian και ο Julian Glover του Game of Thrones.

Στη σκηνοθεσία είναι ο 24χρονος (!) Tom Sands.
Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.