Header Ads

The Town That Dreaded Sundown trailer: Το remake της ταινίας που ενέπνευσε τον Jason Voorhees!


Όσοι διαβάζετε το Horrorant από το 2012, γνωρίζετε ότι η MGM ετοίμαζε το remake ενός όχι και τόσο γνωστού θρίλερ, του The Town That Dreaded Sundown του 1976.

Λοιπόν, η ταινία είναι έτοιμη και πριν κάμποσες μέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Ένας μασκοφόρος παραμονεύει με κακό σκοπό σε μια πόλη, και δεν υπάρχει τίποτα να κάνει κάποιος γι 'αυτό.

Το The Town That Dreaded Sundown ήταν ένα περίεργο θρίλερ του 1976 που βασιζόταν σε μια αληθινή ιστορία στην πόλη Texarkana της δεκαετίας του ’40, που μαστιζόταν από μια σειρά από δολοφονίες.

Το original ενέπνευσε την εμφάνιση του Jason Voorhees στο Friday the 13th και έχει χαρακτηριστεί ως ένα μοναδικό θρίλερ χάρη στο περίεργο μείγμα τρόμου και κωμωδίας, καθώς και το σχεδόν verite ύφος.

Μαζί με την MGM, ο παραγωγός Jason Blum και η πρόσφατα αναβιώσασα Orion Pictures (το κάποτε σημαντικό studio των Robocop, Silence of the Lamps και Dances With Wolves, που ουσιαστικά σταμάτησε το 1999) έφτιαξαν τη δική τους ταινία με το ίδιο όνομα.

…Αν και με τη πρώτη ματιά, περισσότερο για sequel μοιάζει παρά με remake.

Η σκηνοθεσία είναι του Alfonso Gomez-Rejon – πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, αλλά ο τύπος έχει κάνει 12 επεισόδια για το American Horror Story – και παίζουν οι Addison Timlin (That Awkward Moment), Edward Herrmann (Price Check) και Gary Cole (Suits).

Το The Town That Dreaded Sundown έκανε πρεμιέρα στο Fantastic Fest πριν λίγες μέρες και θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 16 Οκτωβρίου.

Πώς σας φαίνεται;