Header Ads

V/H/S: Viral trailer: Σκληρές εικόνες για το νέο μέρος του franchise


Ως format, το VHS έχει πεθάνει, αλλά ως franchise ταινιών τρόμου, το V/H/S τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα …και συνεχίζει.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (το πρώτο V/H/S προβλήθηκε στους ελληνικούς κινηματογράφους το 2012 από την FilmBoy και έκανε ~10.000 εισιτήρια!) θα βρεθούμε μπροστά από μια found footage ανθολογία τρόμου, από μια νέα σοδειά κινηματογραφιστών.

Το V/H/S: Viral έχει νέο trailer, ένα κολάζ από παράξενες εικόνες, αλλά η νέα επίσημη σύνοψη προσφέρει περισσότερα:

Το κυνηγητό της αστυνομίας με ένα διαταραγμένο φορτηγό παγωτού έχει τραβήξει την προσοχή στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.

Δεκάδες έφηβοι συρρέουν στους δρόμους με κάμερες και κινητά τηλέφωνα με κάμερα, διψασμένοι να τραβήξουν το επόμενο video που θα ‘τα σπάσει’.

Αλλά υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό που συμβαίνει στους δρόμους του LA.
Σύντομα, οι νέοι αυτοί θα ανακαλύψουν ότι οι ίδιοι πρωταγωνιστούν στο επόμενο video, αυτό όπου θα αντιμετωπίσουν το θάνατό τους.


Το ρόστερ των σκηνοθετών αυτή τη φορά περιλαμβάνει τους Nacho Vigalondo (Timecrimes), Todd Lincoln (The Apparition), Gregg Bishop (Dance of the Dead), Justin Benson και Aaron Moorhead (Resolution) και Marcel Sarmiento (Deadgirl).

Το  V/H/S: Viral βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου, αλλά πριν σε VoD τον Οκτώβρη (θυμίζω ότι η πορεία των VHS στην Αμερική δε βασίζεται τόσο στον κινηματογράφο, αλλά στο VoD όπου έβγαλε πολλαπλάσια χρήματα).

Δείτε το νέο trailer (το πρώτο εδώ) και αφήστε τα σχόλιά σας.