Header Ads

Ο Ghostface γίνεται ...Leatherface στο Scream του MTV!


Εδώ και λίγο καιρό έχει σκάσει η είδηση πως το MTV (ναι, ξέρω) ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Scream του Wes Craven

Παίρνοντας μια ταινία που άφησε το σημάδι της στον τρόμο, και παραδίδοντας την στο MTV, δεν είναι ακριβώς ο ιδανικός τρόπος, κατά τη γνώμη μου, να συνεχίσει κανείς την κληρονομιά της.
Τελοσπάντων, αφού έτσι ήθελαν οι θεοί να γίνει, εμένα μου περισσεύει. 

Το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις κυρίως στα social media, και αυτές φαντάζομαι από άτομα που δεν έχουν και πολλά να κάνουν μέσα στη μέρα, είναι το γεγονός πως στην αρχή οι παραγωγοί είχαν ανακοινώσει πως η εμβληματική μάσκα του Scream δε θα υπήρχε στη νέα παραγωγή. 

Λιγάκι άκυρο αυτό, είναι η αλήθεια. 
Τελικά, λίγες εβδομάδες μετά, η Mina Lefevre, αντιπρόεδρος του MTV παρακαλώ, έκανε δηλώσεις πως η μάσκα θα είναι τελικά στη σειρά, και θα είναι πολύ πιο σκοτεινή, από αυτή που ξέρουμε, σε μια προσπάθεια του MTV –είπε- να ακολουθήσει τα σύγχρονα trends του τρόμου, που υπαγορεύουν μια πιο σκοτεινή προσέγγιση. 

Θα απομακρυνθεί από την πλαστική φόρμα  της αρχικής μάσκας, και θα έχει μια πιο δερμάτινη υφή και όψη.
 

Η σειρά δεν έχει αρχίσει ακόμη γυρίσματα, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα τη δούμε την επόμενη σαιζόν, δηλαδή φθινόπωρο του 2015.
 

* Το MTV να μας μιλά για τα σύγχρονα trends του τρόμου. 
Τα ύστερα του κόσμου.

Κώστας Φαρόπουλος.