Header Ads

Mary Loss of Soul trailer: Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;


Υπάρχουν πολλές ταινίες με αγνοούμενα ανήλικα κορίτσια, αλλά στο Mary Loss of Soul, η Mary βρίσκει εύκολα τον  δρόμο για το σπίτι. 

Και αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα, γιατί η Mary δεν είναι πλέον  "ολόκληρη'', εμφανισιακά είναι μια χαρά, απλά κάπου στο δρόμο έχασε την ψυχή της...

H Jennifer B. White μπαίνει δυναμικά στον χώρο του κινηματογράφου με μια ταινία τρόμου, όπου η ίδια έχει γράψει και το σενάριο.

Αρχικά το trailer  θυμίζει μια ευχάριστη οικογενειακή ταινία που κυλούν  όλα απλά και ρόδινα, όμως ο ρυθμός της αλλάζει γρήγορα και εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό θρίλερ με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που μπορεί εύκολα να μας καθηλώσει.

Επίσης, είναι λίγο δύσκολο να μην εμπιστευτούμε το trailer, αφού η ταινία έχει ταξιδέψει σε αρκετά φεστιβάλ και έχει διακριθεί για την σκηνοθεσία της αλλά και ως καλύτερη ταινία στo Boston International Film Festival

Η Shoreline είναι ο επίσημος διανομέας της.

Και για τους πιο δύσπιστους, ορίστε λίγα λόγια από τον Hope Wilkos (Yahoo News) που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο  Boston Film Festival.

" Μία από της πιο μαγικές εμπειρίες μου στο φεστιβάλ ... Mary Loss of Soul.

Ένιωσα ένα με τους χαρακτήρες, χάρη στον εξαιρετικό τρόπο που αναπτύχθηκε.

Αυτή ήταν η ιστορία  της Mary, μιας νεαρής, τυπικής και ζωηρής έφηβης που μαρτύρησε ένα γεγονός τόσο τρομακτικό, που της πήρε την ψυχή."

Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει το 2013, αντ' αυτού έκανε την διαδρομή της πρώτα στα φεστιβάλ. 


Η πρωτοεμφανιζόμενη Kaylee Bryant πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Mary Solis, μαζί με τους José Zúñiga (The Call), Catherine Black και  Nick Mancuso.

Μέχρι να ανακοινωθoύν μέρη και ημερομηνίες, πάρτε μια γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε.


Παναγιώτης Θεοχάρης.