Header Ads

Ένας horror-άς animater στο Horrorant!

Όσοι ασχολούνται με το blogging και τον κινηματογραφικό τρόμο, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις στην ομάδα σου έναν animater horror-ά.

Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι τον Παναγιώτη στο αιματοβαμμένο team του Horrorant, ο οποίος θα μας ενημερώνει για τα νέα trailer που κυκλοφορούν. 


Γεια χαρά, ονομάζομαι Παναγιώτης Θεοχάρης και έχω μεγάλη αρρώστια με τον κινηματογράφο και ιδιαίτερα με τις ταινίες τρόμου.

Κατοικώ και φοιτώ στην Αθήνα. 

Μέσα στην κρίση της χώρας μας, όπου ζούμε και εμείς το δικό μας θρίλερ, σκέφτηκα να ασχοληθώ με τα οικονομικά, ιδέα που παράτησα προτού ξεκινήσω καν. 

Έτσι ακολούθησα κάτι που μ' άρεσε, όπως οι γραφιστικές τέχνες, ενώ τώρα τελειώνω τις σπουδές μου στο 3d animation.

Λοιπόν, αυτό το μικρόβιο του τρόμου το απέκτησα σε μικρή ηλικία. 

Μπορεί να μην γεννήθηκα την εποχή των classic horror movies, παρ' όλα αυτά η δική μου δεκαετία είχε αξιόλογα remake, όπως Texas Chainsaw Massacre, Dawn of the Dead, The Hills Have Eyes.

Καταλαβαίνετε, δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο για να παθιαστώ με το είδος και να το ψάξω βαθύτερα.
Με λίγα λόγια είμαι ο τύπος που δεν του προτείνεις ποτέ να επιλέξει ταινία, γιατί θα δεις το χειρότερο b-movie, επειδή τα καλύτερα θα τα έχω δει ήδη μόνος μου!

Χαίρομαι που θα συμμετέχω και εγώ στην ομάδα του Horrorant και που με τον δικό μου τρόπο θα βοηθήσω στην μετ'έπειτα πορεία του.