Header Ads

Anger of the Dead trailer: Το Walking Dead του Uwe Boll!


Το Anger of the Dead λαμβάνει χώρα σε ένα μέλλον όπου ο ιός της λύσσας έχει μολύνει πλήρως τον πληθυσμό και μετατρέπει τους ανθρώπους σε πεινασμένους κανίβαλους, δηλαδή... ζόμπι! 

Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια έγκυο επιζών, την Alice (Roberta Sparta), η οποία μαζί με άλλους δύο άνδρες αγωνίζεται να φτάσει σε ένα νησί  που δεν έχει επηρεαστεί από την πανούκλα ενώ στη συνέχεια θα ανακαλύψει ότι τα ζόμπι δεν είναι η μόνη απειλή!

Με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, ο Francesco Picone καταφέρνει να δείξει τις ικανότητες του και να μεταφέρει μια αρκετά αξιοπρεπή ιστορία από ένα υπο-είδος που έχει ήδη σφαχτεί από τις πάμπολλες ταινίες με zombie των τελευταίων ετών. 

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Marius Bizau, Roberta Sparta, Ally McClelland, Michael Segal και άλλους.

Στην παραγωγή βρίσκεται ο Uwe Boll, αλλά το Anger of the Dead διαφέρει από τις συνηθισμένες παραγωγές του, καθώς η ταινία είναι πιο σκεπτόμενη από όσο φαίνεται και δεν εστιάζει στην επικινδυνότητα των ζόμπι αλλά στο αποτέλεσμα της εισβολής τους στην ανθρωπότητα.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινία θα γίνει στο διαγωνιστικό τμήμα του HFF FRIGHT NIGHTS 2015, από 12 έως 18 Μαρτίου στις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Παναγιώτης Θεοχάρης.